YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ylenia se sent humiliada per Emma García i discuteixen en directe

Ylenia s'ha sentit molt molesta per la reacció dels seus companys davant d'aquesta situació

Ylenia i Emma García a 'Viva la Vida'
Ylenia s'ha sentit molt molesta pels comentaris dels seus companys | Telecinco

Durant el transcurs de la primera part del programa 'Viva la vida' d'aquesta mateixa tarda de diumenge, comentaven al set de sofàs l'entrevista de Gianmarco Onestini en el 'Deluxe' d'ahir. Seguidament han emès un vídeo on el concursant de 'Gran Hermano VIP' explicava que una col·laboradora rosa de Telecinco li havia tirat la canya.

Gianmarco, i sostingut per Belén Esteban, confirmava que es tractava d'Ylenia Padilla, que avui es trobava com a col·laboradora del programa d'Emma García. Ylenia ha intentat explicar que no li va tirar la canya i que simplement va bromejar amb el jove però sense cap intenció de res més.

  

Després Emma prosseguia dient que s'ha de saber acceptar quan et donen carabasses i que si això passava no s'acabava el món. 

No signen la pau

Un cop fet el comentari han marxat a publicitat i a la tornada Emma ha intentat parlar amb Ylenia per a disculpar-se, però Padilla, lluny de voler signar la pau s'ha reafirmat en el seu desacord amb el comentari, afegint que s'havia sentit humiliada pels comentaris de la resta de col·laboradors, inclosos els de la presentadora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari