Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
escola

Destrossen i trenquen joguines una escola a l'Empordà de matinada

Els regidors del centre han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Dos agents dels Mossos d'Esquadra a l'entrada d'un edifici del barri de Sant Roc de Badalona, en un dels registres d'una operació contra el tràfic d'armes i de drogues, el 29 de novembre del 2019
Els responsables del centre van denunciar ràpidament l'acte als Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

El personal de l'escola Els Grecs de Roses(Girona) s'ha despertat avui amb una desafortunada sorpresa. Uns vàndals han fet destrosses durant el cap de setmana i entre altres actes han destruït joguines i testos que formaven part d'un projecte de l'escola. Una de les càmeres de seguretat estava completament trencada i les portes i vidres estaven pintats. 

Segons ha informat el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses, Marc Danés, les classes han començat amb normalitat i s'han desenvolupat com un dia quotidià. Quan els nens i nenes van sortir al migdia, les pintades ja estaven netejades.

Tot i això, les destrosses només s'han comès a l'exterior del centre i l'interior no s'ha vist afectat per les «bretolades» d'aquests vàndals, tal com ho descriu el regidor del centre: «Són bretolades que indignen. Quina necessitat hi ha d'anar a trencar la cuineta d'uns nens de parvulari?». Danés també ha informat que s'ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que en els pròxims dies es disposaran a investigar els fets per arribar als culpables d'aquest acte vandàlic. 

Ho convertiran en una lliçó d'aprenentatge

El centre busca fer d'aquest acte vandàlic una lliçó pels seus alumnes. Així, convertiran aquestes bretolades en un «treball de consciència»  perquè els nens i nenes entenguin les conseqüències d'aquesta mena d'actes, com acabar sent detingut. «Fan honor a la seva excel·lència i el centre girarà aquest ensurt per un profit educatiu», ha indicat el regidor. 

  

Precisament ha estat ell el que ha compartit les imatges a Facebook amb un missatge pels responsables dels fets. També, ha afegit humorísticament que «el burro que ha escrit Monce dir-li que s'escriu Montse...». Comença el regidor. «Però això només ho pots saber si a l'escola hi vas a aprendre i no a trencar-la». 

També et pot interessar...