Antonio Pagudo i Macarena Gómez a 'La que se avecina'

L'actriu Macarena Gómez llança una crida per trobar el seu gos, perdut a l'Alt Empordà

La mascota s'ha perdut entre la Jonquera, Cabanes, Capmany i Sant Climent durant les seves vacances

L'actriu Macarena Gómez ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per trobar el seu gos, perdut a l'Alt Empordà durant les seves vacances. L'animal, que es diu Costra per una ferida que té al cap, va desaparèixer entre la Jonquera, Cabanes, Capmany i Sant Climent.

Gómez, coneguda pel seu paper de Lola a 'La que se avecina', ha publicat diverses fotos d'ella amb el seu gos a Instagram i Twitter per demanar ajuda als seus seguidors. Fins i tot ha facilitat un número de telèfon, que assegura que no és seu, perquè si algú localitza a Costra pugui contactar amb ella.

No és la primera vegada que Costra desapareix

Malauradament, no és la primera vegada que el gos de Macarena Gómez desapareix, ja que l'octubre passat també es va perdre a la zona de l'Alt Empordà. L'actriu va publicar imatges a les xarxes socials, tal com ha fet ara, per localitzar a Costra, que va aparèixer al cap de dos dies.

Quan l'octubre va recuperar el gos, va agrair als seus seguidors l'ajuda, ja que el va aconseguir trobar gràcies a la crida que havia fet per xarxes socials. A hores d'ara, l'animal fa més de dos dies que va desaparèixer i l'actriu no ha anunciat cap bona notícia, així que només queda encreuar els dits perquè hi torni a haver un final feliç i Costra aparegui aviat

També et pot interessar...