L'adeu a Maradona: els famosos d'Espanya ploren la pèrdua de la llegenda del futbol

L'exfutbolista argentí ha mort als 60 anys

Diego Armando Maradona durant un partit de l'equip que entrena, el Gimnasia y Esgrima de la Plata
Les xarxes socials s'han omplert de comentaris plorant la pèrdua de Maradona  | EFE

Aquest 25 de novembre el món del futbol s'ha posat de dol. Qui va ser un dels millors jugadors de futbol del planeta, Maradona, ha mort als 60 anys després de patir una aturada cardiorespiratòria. Una pèrdua que sense cap mena de dubte ha entristit a mig món. L'argentí era tota una llegenda. Durant anys, astre del futbol, també conegut com 'El Pelusa' va acaparar els mitjans per la seva polèmica vida i els seus excessos. Ara, artistes, seguidors i aficionats al futbol ploren la pèrdua de Maradona a través de les xarxes socials.

Les xarxes socials ploren la pèrdua de Maradona

Després de conèixer la notícia, diverses personalitats del nostre país han volgut rendir un homenatge a l'astre del futbol a través de les seves respectives xarxes socials. Vanessa Martín, Roberto Leal, Chenoa, Kiko Rivera, Carlos Latre han expressat el seu sentit de pèrdua a través d'Instagram.

«Descansa en pau Diego. Dia trist per als que estimem aquest esport. Marxa el més gran i jo vaig tenir la sort de conèixer», assegurava Kiko Rivera al seu compte d'Instagram.

«Ciao, Pibe! Aquí et trobarem a faltar», escrivia el presentador de 'Pasapalabra'.

«Marxa el GRAN MARADONA... vaig tenir la sort de compartir plató, conversa i rialles amb ell. Sempre guardaré la samarreta del 10 d'Argentina que em vas firmar Diego! Gràcies pel futbol, gràcies Maradona!!», escrivia Carlos Latre.

«Marxa la cosa més gran que ha tingut el futbol. QEPD Diego, et trobarem molt a faltar, força a la seva família», es lamentava l'intèrpret de 'Felices los 4'.

La també argentina, Chenoa, lamentava la pèrdua de l'astre del futbol a través de les seves xarxes: «Gran Diego! Sempre».

«Avui el món de l'esport en general i el futbol en particular té un buit. Marxa Maradona un dels esportistes més grans de la història. Queda el que va fer en el futbol. El més sincer i sentit condol a la seva família, al món del futbol i a tota l'Argentina».

Una vida plena de polèmiques i excessos

Durant un temps, l'argentí va ser considerat un dels millors futbolistes de la història. Argentina, portava el nom de l'astre del futbol per bandera. Després de retirar-se, la seva vida va estar marcada pels excessos, no només de menjar, sinó també d'alcohol i altres substàncies nocives per la salut.

Han estat nombroses les ocasions on l'argentí s'ha convertit en portada de revistes o en el protagonista de les notícies pels seus constants escàndols. Tot i els seus problemes amb la beguda i el menjar, Maradona sempre ha estat a la cresta de l'onada, laboralment parlant. Després de retirar-se, l'argentí es va convertir en entrenador de diversos equips de futbol i inclús va arribar a convertir-se en director tècnic d'equips com el 'Madiyú' i el 'Racing'.

Malgrat tot, Maradona va arribar a formar una gran família amb 5 fills reconeguts: Dalma i Giannina, fruit de la seva relació amb Claudia Villafañe; Diego Fernando, fill de Verónica Ojeda; Jana, fruit del seu idili amorós amb Valeria Sabalain i Diego Junior, fruit de la seva relació amb la italiana Cristina Sinagra.

El seu advocat sempre ha mantingut que el futbolista té tres fills més a Cuba encara que mai van arribar a ser reconeguts públicament. Sens dubte, una vida marcada pel seu treball, les addiccions i les relacions amoroses que li han costat més d'una crítica a la televisió. Tot i això, es pot dir que Maradona va viure plenament la seva vida fins al dia de la seva mort.


Comentaris

envia el comentari