Imatge d'arxiu d'un supermercat

Alarma entre els clients d'un conegut supermercat de Catalunya per un producte procedent de Wuhan

Han estat molts els usuaris de Twitter que han optat per fer menció sobre la polèmica

La psicosi del coronavirus travessa fronteres. Després que el passat dissabte sortís a la llum la mort d’una persona per la malaltia a França (la primera a Europa), ara la notícia recau sobre un producte procedent de Wuhan, centre on es va originar el coronavirus, que hauria pogut arribar als supermercats de l’Estat espanyol. Segons han publicat diversos usuaris a Twitter, es tracta d’unes espelmes importades des de Wuhan.

Els clients de  Mercadona han fet saltar les  alarmes després de comprar un producte procedent de Wuhan. Un usuari de Twitter posava de manifest que les espelmes d'aquest supermercat provenien de  Xina, en concret de Wuhan, la zona zero del coronavirus

La noia va explicar que una espelma de la marca esmentada estava fabricada a Wuhan: «Bé, doncs ahir la meva tieta va comprar espelmes al supermercat per l'aniversari  de la meva cosina, i sembla que venen de Wuhan», acompanyat d'un «em moriré». 

Una altra usuària ho ha volgut corroborar i ha penjat una imatge del producte seguit del text: «L'alarma que s'ha creat per un producte del  supermercat, i resulta que el tinc a casa», seguit d'un «em començo a sentir refredada», que es pot intuir que diu en broma.  

Els dubtes sobre la possibilitat de contagi es van fer evidents

Aquestes publicacions van fer saltar les alarmes i altres usuaris van començar a plantejar-se si era possible contagiar-se de coronavirus per unes espelmes, per això, els mateixos responsables del Mercadona van haver de sortir per aclarir això no era  possible.

«Tots els nostres productes estan sotmesos a uns estrictes controls de seguretat que garanteixen la qualitat de tot el nostre assortiment» asseguraven. Així doncs, el pànic va ser momentani però suficient perquè molts clients es preguntessin que estava passant i fessin  saltar totes les alarmes.

També et pot interessar...