Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol

Albert Rivera surt de l'hospital després de 48 hores per una gastroenteritis aguda

Ha sortit de l'hospital acompanyat de la seva parella, Malú | Ha rebut tractament antibiòtic i fluïdoteràpia intravenosa durant la seva estada a l'Hospital HM Puerta del Sur de Móstoles

El secretari general de Ciutadans, Albert Rivera, ha rebut l'alta mèdica aquest divendres, 12 de juliol, després de ser ingressat a l'Hospital HM Puerta del Sur de Móstoles, a Madrid, per una gastroenteritis aguda. Rivera, que ha rebut tractament antibiòtic i fluïdoteràpia intravenosa, ha romàs al centre sanitari 48 hores, en patir «un quadre secundari a una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·losis». 

El líder de la formació taronja ha sortit del centre sanitari acompanyat de Malú, amb qui té una relació sentimental, imatge que han pactat algunes cameres que es trobaven a les portes de l'hospital. Segons informen fonts oficials del partit polític, l'evolució clínica de Rivera ha estat favorable i per tant ha rebut l'alta clínica per continuar amb el tractament des de casa. «Ha estat un ensurt, però molt millor!», ha declarat Rivera a Antena 3 en sortir de l'hospital.

«Espero poder servir als espanyols a partir de dilluns», ha declarat el líder taronja». L'última aparició pública de Rivera va ser dimarts passat al migdia en el Congrés, on va oferir una roda de premsa per a comentar temes d'actualitat i on va anunciar la denúncia que anava a presentar el seu partit pels incidents ocorreguts en la manifestació de l'Orgull LGTBI a Madrid.

També et pot interessar...