L'alcalde de Terrassa denuncia pintades homòfobes

Jordi Ballart ha denunciat i condemnat les expressions d'odi

Pintada homòfoba dirigida cap a Jordi Ballart
Pintada homòfoba dirigida cap a Jordi Ballart | Twitter (@jordi_ballart)

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha denunciat a través d'una piulada al seu compte de Twitter l'aparició de diverses pintades amb insults homòfobs dirigits a ell: «Quan ets figura pública, t'exposes a ser estimat o no, a crítiques i a què et mirin amb lupa. És normal i respectable. El que no és normal ni respectable són els insults homòfobs. Però no patiu, estic orgullós de qui sóc i no em faran dubtar mai que l'amor és sempre el camí». L'escrit va acompanyat de quatre imatges. A tres d'elles es pot llegir «Ballart marica», i al costat, dibuixada, una esvàstica.

No han trigat a arribar les mostres de suport

Diverses associacions com 'L'observatori contra l'homofòbia o 'L'associació LGTB Terrassa han condemnat les pintades. «Tot el nostre absolut suport a Jordi Ballart i rebuig total als atacs homòfobs» i «Condemnem aquests atacs homòfobs a Jordi Ballart. És preocupant el nivell d'odi que existeix a la nostra societat. Molts ànims i molta força, l'amor sempre guanya l'odi!» publicaven als seus respectius comptes.

A més, Ballart també ha rebut mostres de suport de persones vinculades amb el món de la política com Mireia Ingla (ERC), alcaldessa de Sant Cugat, o Marta Morell (Podem Sabadell). També ho ha fet el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani (ERC), qui ha apuntat que «encara queda molt camí en la lluita contra la LGTBIfobia».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari