Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El «iot per pobres» costa aproximadament 300€

Amazon posa a la venda el «iot per a pobres» i revoluciona els clients

El seu nom oficial és 'Inflatable Bay Breeze Boat Party Island' i té un preu aproximat de 300€ | L'inflable s'ha esgotat en tots els països on s'ha comercialitzat

El «iot per pobres» costa aproximadament 300€
El «iot per pobres» costa aproximadament 300€ | Amazon

Mai abans havia estat tan fàcil navegar pel mar amb un iot. Aquest estiu, per poc més de 300€, tothom podrà tenir una luxosa llanxa. Es tracta de l''Inflatable Bay Breze Boat Party Island', un iot inflable de plàstic que Amazon ha posat a la venda i que ha sigut un èxit rotund, i és que s'ha esgotat a tots els països on s'ha comercialitzat.

Tot i que Espanya encara no és un d'ells, el producte està a punt d'arribar i sembla que la rebuda dels ciutadans serà més que positiva. Els usuaris a les xarxes socials no han trigat a batejar-lo com el «iot per pobres». Fins i tot la companyia nord-americana ha volgut sumar-se a les bromes sobre el producte afirmant que es tracta d'un iot «pels que guanyen el salari mínim».

Espai per sis persones i nevera

Aquest luxós inflable està dissenyat perquè un total de 6 persones passin una bona estona dins el mar. Tot i que no disposa de motor ni de rems, compta amb una piscina petita, vuit sotagots i una nevera. També disposa de sis espaiosos seients que faran que els convidats passin una molt còmoda estona.

Les seves dimensions són de sis metres de llarg, tres d'ample i un metre d'alçada. En definitiva, es tracta d'un matalàs inflable amb capacitat múltiple i més resistència de l'habitual. El seu preu americà és de 350 dòlars, que a Espanya es traduiria en uns 311 euros, aproximadament.

L'inflable disposa d'una nevera
L'inflable disposa d'una nevera | Amazon

El producte encara no ha arribat a la venda directament a Espanya, però s'espera que aviat faci el seu debut. Als països en els quals ja està disponible ha estat un èxit i han hagut de reposar el seu proveïment, ja que s'han esgotat les seves existències. Es recomana una edat mínima de 14 anys i no suporta un màxim de 600 kg.

També et pot interessar...