YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'American Airlines' recupera el vol diari entre Barcelona i Miami

La nova línia es posarà en marxa el pròxim 28 de març

Passatgers a l'interior d'un avió
Barcelona i Miami estaran unides per un vol diari d''American Airlines'   | Cedida

Les restriccions per aturar la pandèmia de la Covid-19 impedeixen, en bona part, realitzar segons quins viatges a l'estranger. Tot i això, el sector aeroportuari no s'atura. Aquest dissabte, 19 de març, l'empresa 'American Airlines' ha anunciat una ampliació de les diferents rutes que ofereix i una d'elles afecta plenament a l'aeroport del Prat. I és que, tal com ha fet públic l'aerolínia nord-americana, el pròxim 28 de març es reprendrà la línia de vols diaris entre Barcelona i Miami.

D'aquesta manera, segons l'anunci d''American Airlines', es tornarà a operar el vol entre les dues ciutats, coincidint amb l'inici de la programació d'estiu. El vol diari entre Barcelona i Miami sortirà de la capital catalana a les 11.15 hores per arribar a la ciutat de Florida a les 15.15 hores (hora de Miami).

Més vols entre Europa i els Estats Units

L'aerolínia nord-americana engloba aquesta nova ruta amb la reactivació de diverses connexions entre Europa (i el Regne Unit) i els Estats Units (EUA).  De fet, segons ha anunciat 'American Airlines', es reiniciaran fins a 10 rutes que uniran diverses localitats dels EUA amb ciutats europees i britàniques com Dublín, Frankfurt, Londres, Milà, París i Roma. Una d'aquestes rutes també és la que unirà Madrid amb Dallas. A més, la companyia també ha explicat que ha adoptat els protocols de seguretat, que inclouen l'ús obligatori de mascareta, la neteja i la desinfecció.

Pròrroga de limitació de vols amb el Regne Unit, Brasil i Sud-àfrica

Fa uns dies, el govern espanyol va decidir prorrogar fins al pròxim 30 de març la limitació dels vols directes i vaixells de passatge entre el Regne Unit i els aeroports i ports espanyols, així com els vols entre el Brasil i la República de Sud-àfrica i els aeròdroms espanyols. L'ordre, recollida en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), va ser aprovada en el Consell de Ministres la setmana passada i, d'aquesta manera, prorroga les ordres del 22 de desembre de 2020 i del 2 de febrer de 2021, pels quals, respectivament, l'executiu de Pedro Sánchez va establir mesures excepcionals per a limitar la propagació i el contagi de les diferents soques sorgides de la Covid-19.

Segons preveuen els acords adoptats pel Consell de Ministres, la realització de vols des de qualsevol aeroport situat al Regne Unit, el Brasil o Sud-àfrica a qualsevol aeroport situat a Espanya, amb o sense escales intermèdies, únicament podrà dur-se a terme quan es tracti d'aeronaus que transportin exclusivament persones de nacionalitat espanyola o andorrana, o bé siguin residents a Espanya o Andorra.


Comentaris

envia el comentari