Primer pla d'Albert Om

L'anècdota d'Albert Om amb María Teresa Campos que mai abans no havia explicat

Albert Om recorda un dels moments més icònics de la televisió

María Teresa Campos moria aquest dimarts als 82 anys després de patir una insuficiència respiratòria. I amb la seva mort, són molts els que han volgut treure a la llum les seves millors anècdotes amb la gran i icònica comunicadora.

Això és el que ha fet, precisament, Albert Om. Aquest dimarts ha acudit a 'La tarda de Catalunya Ràdio' per acomiadar-se de María Teresa Campos i explicar l'anècdota que l'uneix a ella.

Una cosa que també va fer durant el dia d'ahir Julia Otero. La periodista va recordar quan María Teresa Campos al programa que Otero presentava a TV3, 'La Columna', la va anomenar 'pija'.

Així, Albert Om s'ha referit al mític moment 'Xarel 10'. Un instant mític que va popularitzar el ja desaparegut 'Malalts de tele' de TV3 .

I el periodista ha explicat per primera vegada com l'equip format per Toni Soler, Rosa Andreu i ell mateix va descobrir aquest tall de televisió.

Albert Om i la divertida anècdota amb María Teresa Campos

Malauradament, ahir coneixíem la mort de María Teresa Campos. Un fet que molts comunicadors del país aprofitaven per recordar-la mitjançant anècdotes.

De fet, Albert Om no dubtava a anar a Catalunya Ràdio per rememorar un dels moments mítics de la televisió catalana. El moment del 'Xarel 10'.

«Ens hem de situar fa 25 anys. La Campos fa els matins de Telecinco, arriba la campanya de Nadal i una marca de cava, Castellblanch, li demana que faci una publicitat al seu programa», ha començat a explicar a 'La tarda de Catalunya Ràdio' aquest dimarts.

«Un dia estem fent 'Malalts de tele' amb Toni Soler i Rosa Andreu. Estem buscant talls en altres cadenes». I de sobte, es troben amb María Teresa Campos, que llavors presentava 'Día a día' a Telecinco.

Imatge d'Albert Om a Rac1
Albert Om recorda l'anècdota del 'Xarel 10' | RAC1

«La Campos era una mina. I veig que surt amb una ampolla de cava. I ella diu: amb les varietats de raïm macabeu, parellada i xarel 10».

Un moment que a TV3 no s'ho podien acabar de creure i que els va fer «saltar d'alegria». «Va ser boníssim. Ella transforma aquesta ele geminada que va haver de veure al pronter en un 10».