Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
BBVA i retallada de persona usant mòbil

L'anunci del BBVA que deixa la seva competència sense saber què dir

BBVA es posa un pas endavant en accessibilitat per als seus clients i els seus competidors no saben respondre

BBVA ha fet un pas significatiu en la digitalització, i s'ha convertit en la primera entitat a Espanya que permet obrir un compte bancari utilitzant la Cl@ve Pin de l'Administració Pública. Aquesta innovació redueix a més de la meitat el temps necessari per completar el procés dalta.

Elimina la necessitat d'ingressar manualment la informació i augmenta la seguretat i la veracitat de les dades, que s'obtenen directament de l'Agència Tributària.

El nou servei de BBVA, 'Alta Inmediata', permet als usuaris obrir un compte bancari des del mòbil en qüestió de minuts i començar a operar immediatament. Aquest procediment es basa en la verificació de la identitat del client mitjançant reconeixement biomètric, que inclou un selfie i una videoconferència, oferint així un alt nivell de seguretat i conveniència.

Col·laboració amb TaxDown

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració amb TaxDown, col·laborador social de l'Agència Tributària. A partir de juny, tots els clients que vulguin obrir un compte online a BBVA podran utilitzar la Cl@ve Pin. En comptes d'emplenar manualment múltiples formularis, els clients només hauran de confirmar la informació recuperada.

El procés per obrir un compte al BBVA mitjançant la Cl@ve Pin és senzill i eficient. El client accedeix a la plataforma digital, introdueix el DNI i la data de validesa. Aleshores rep una contrasenya via SMS o l'aplicació Cl@ve Pin, i el sistema recupera les seves dades per confirmar-les.

Després, puja una foto del DNI, verifica la seva informació econòmica, i, després de confirmar les dades, crea una contrasenya, signa els contractes necessaris per completar l'obertura del compte.

Bbva dóna claus sobre la jubilació
Els clients poden començar a estalviar al BBVA de forma ràpida amb aquesta innovació | Europa Press, Studioroman

Avantatges per als Clients

Aquesta nova manera d'obrir comptes ofereix múltiples avantatges:

- Rapidesa: redueix significativament el temps del procés.

- Facilitat: evita la necessitat d'ingressar manualment una gran quantitat de dades.

- Seguretat: Augmenta la seguretat en obtenir les dades directament de l'Agència Tributària.

- Comoditat: Permet obrir un compte des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

BBVA ha implementat una solució innovadora que simplifica i accelera el procés dobertura de comptes. A més, ofereix als seus clients una manera més ràpida, segura i convenient d'accedir als seus serveis financers.