Ludovica Squirru i un calendari

L'astròloga argentina que va predir la pandèmia diu que el 2022 serà «extraordinari»

Les prediccions de Ludovica Squirru Dari per a 2022

Ludovica Squirru ha fet públiques les seves prediccions per al 2022. Després de més d'un any amb el món potes amunt per culpa de la pandèmia del coronavirus, els éssers humans mirem cap al futur amb incertesa i cert pànic. La crisi sanitària que va assotar tots els països del món ha estat un dels grans reptes de la humanitat en les darreres dècades.

Tot i això, sembla que no serà l'únic esdeveniment advers que viurem properament. O, almenys, això és el que ha pronosticat la famosa astròloga argentina Ludovica Squirru Dari, tota una experta de l'horòscop xinès. Squirru considera que «venim de dos anys de l'element metall i ¡heavy metall!», tal com ha explicat al diari argentí 'Clarín', fent referència a l'any de la rata (2020) i al del búfal (2021), on hem viscut «la gran hecatombe» amb la pandèmia.

El 2022 serà l'any del Tigre segons l'horòscop xinès
El 2022 serà l'any del Tigre segons l'horòscop xinès | La Noticia Digital

Ella mateixa va predir la crisi sanitària, però ara mateix, segons el seu pronòstic actual, ja no suposarà un problema per a la societat. «El microbi desapareixerà per ineficàcia», assenyala al seu últim llibre, escrit durant els seus mesos de tancament a casa de pagès situada a la Vall de Traslasierra, a la província de Còrdova, a l'Argentina.

Com serà l'any del Tigre (2022) segons l'astròloga argentina Ludovica?

El 2022 serà l'any del Tigre d'Agu, un període que segons els auguris de Ludovica estarà marcat per canvis molt bruscs. Tots ells, provocats com a conseqüència del que s'ha estat gestant en els darrers dos anys. «Serà una transició brusca, perquè el búfal és l'únic animal a l'horòscop xinès que pot enfrontar i matar un tigre. Aleshores, el ceptre lliurarà batalla. El moviment sísmic de rata i búfal tindrà conseqüències en l'any del tigre», ha assegurat l'astròloga al diari 'Clarín'.

Tal com explica a la seva última entrevista Squirru, la darrera dècada està sent decisiva en el desenvolupament de la humanitat. En definitiva, és una etapa clau que servirà de punt d'inflexió per trencar radicalment amb tot allò establert fins ara.

Squirru ha matisat que «per als maies, l'any clau era el 2012, però són temps que no són exactes, per als xinesos era el 2014, el kaliyuga, la fi de la foscor». Tanmateix, assegura que «som en aquella època que les profecies van anunciar la caiguda d'una humanitat en decadència i el naixement d'una nova forma de consciència. I aquí estem, navegant amb el tigre aquesta frontissa», assenyala reflexionant sobre l'any que ve que està a punt d'arribar-hi.

Els esdeveniments extraordinaris que es podrien viure a partir de l'any 2022

En els darrers mesos s'ha parlat de la gran escassetat mundial de productes i subministraments que estem a punt de viure. També de la gran apagada que podria deixar tota Europa sense llum durant diversos dies i suposaria la caiguda d'internet. Es tracta d'una alarma que s'ha desfermat després de la crida del Govern d'Àustria, encara que no és l'únic país que creu que aquest risc és imminent. Ludovica també fa anys que pronostica aquesta apagada tecnològica que canviarà el món per sempre.

Imatge d'una bombeta encesa penjant del sostre
Diverses veus pronostiquen una apagada elèctrica a Europa | Pixabay

Ludovica Squirru parla, en concret, de la caiguda de la tecnologia des de fa 20 anys. «Està passant, seguirà caient, perquè això també va ser un pla de globalització. Està tot registrat al món, les nostres dades, els nostres amics, la nostra quantitat econòmica dins el banc. Aquest món de control cau l'any del Tigre, o es graduarà, o la gent ha d'entendre que es van viure milers d'anys sense tot això», assegura l'astròloga a la mateixa entrevista.

A més, Squirru recorda altres grans desafiaments que es plantegen al nostre planeta des de fa anys, com el canvi climàtic. «Tot el que tingui a veure amb l'aigua i el foc augmenta. Hi haurà tsunamis, terratrèmols, més volcans oberts... No podem lluitar contra la natura, que està cobrant un peatge a totes les atrocitats i negocis humans», ha assegurat Squirru, com a l'Amazones, devastat per plantar-hi soja. «Això sembla ciència ficció. Passaran coses extraordinàries», ha advertit l'astròloga.

Primer pla de Ludovica Squirru
La vident argentina que va predir la pandèmia ha parlat dels pròxims reptes per la humanitat | La Noticia Digital