La periodista Àngels Barceló a Cadena SER

L'audiència de la Cadena SER dona una molt mala notícia a Àngels Barceló

Les dades de la periodista estan en el punt de mira

Les darreres dades de l'Estudi General de Mitjans ja s'han fet públiques i, en general, les dades mostren una caiguda generalitzada del consum de la ràdio en la segona onada del 2023.

RAC1 és l'emissora líder a Catalunya, seguida de Catalunya Ràdio i la Cadena SER. Les males notícies no han anat a parar només a Catalunya Ràdio, la qual perseguia trepitjar els talons a Jordi Basté, sinó que també han esquitxat a la Cadena SER.

Àngels Barceló, en el punt de mira

La Cadena SER ha aconseguit retenir els 4 milions d'oients, concretament, n'ha aconseguit reunir 4.056.000 a tot Espanya, encara que n'ha perdut més de 80.000. La seva principal competidora, la COPE, n'ha perdut molts més, així que no tot són males notícies. 

La COPE ha aconseguit 3.380.000 oients, perdent-ne més de 170.000. Onda Cero és la tercera del rànquing en el rànquing Espanyol i ha tancat la temporada amb 1.822.000 oients, mentre que RNE ha conservat el milió.

Ara bé, les dades que més ens interessen són les del matí, ja que són les més importants dins el món de la ràdio. Àngels Barceló i Carlos Herrera són els protagonistes de la franja i, segons els resultats del darrer estudi, tots dos han perdut audiència.

Ara bé, Àngels Barceló ha perdut més audiència que Carlos Herrera, per tant, la diferència d'oients entre els dos competidors cada cop és més petita.  

Carlos Herrera, cada cop més a prop

La líder de l''Hoy por Hoy' ha reunit 2.835.000 oients, el que li suposa una pèrdua de 110.000, respecte al mes d'abril. En canvi, Carlos Herrera, encara que també perd audiència, pot marxar de vacances content, ja que, a poc a poc, va retallant distàncies amb la seva principal competidora.

El periodista de la COPE, Carlos Herrera
Carlos Herrera va estar a punt de superar Àngels Barceló. | COPE

Herrera ha aconseguit reunir 2.603.000 oients, 43.000 menys que el mes d'abril, unes xifres que, des de la cadena, interpreten com a bones. 

La distància entre ambdues cadenes, a partir de les darreres dades, és de només 232.000 oients, mentre que fa tres mesos, era de 299.000. Per tant, la distància s'ha retallat amb 67.000 oients, encara que l'any passat van estar molt més a prop. La distància era de 124.000. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!