Primer pla de la presentadora del 'Planta Baixa' de TV3, Agnès Marquès

Les audiències d'ahir deixen clar si Agnès Marquès continuarà a TV3

El programa d'Agnès Marquès ha sorprès amb les audiències aquest dijous

Agnès Marquès està d'enhorabona. El programa que presenta a TV3, 'Planta Baixa', ha tingut uns bons resultats aquest dijous, 21 de setembre.

El format de La Manchester es posicionava com a líder de la seva franja. Arribant a aconseguir 97.000 espectadors, un 9,6% de quota. Unes dades més que positives per a Agnès Marquès i el seu equip.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Agnès Marquès, líder amb el 'Planta Baixa'

Bones notícies per a Agnès Marquès. 'Planta Baixa' ha aconseguit aquest dijous, 21 de setembre, ser líder de la seva franja. El programa ha aconseguit un bon 9,6% de share, amb 97.000 espectadors.

Unes dades que li permetien situar-se a Catalunya per sobre de la competidora més directa. Es tracta de Sonsoles Ónega, amb el seu 'Y ahora Sonsoles' a Antena 3. I també d'Ana Rosa amb el seu 'TardeAR', que gairebé no fregava ahir el 8,4%.

Primer pla d'Agnès Marquès
'Planta Baixa' ha superat en audiència el programa de Sonsoles Ónega. | TV3

Malgrat tot, el programa d'Agnès Marquès continua sent el menys vist de la tarda de TV3. I és que 'El paradís de les senyores' s'emporta el lideratge de les tardes d'entre setmana.

La sèrie estrangera aconseguia aquest dijous un 12,9% i 147.000 espectadors. Molt de prop la seguia Llucià Ferrer amb el seu 'Atrapa'm si pots'. Aquesta temporada s'estrenava el concurs per primera vegada entre setmana i sense ser temporada d'estiu.

Cosa que ha acabat resultant en una bona decisió. El format s'emportava un 10,5% de quota amb 112.000 espectadors durant l'emissió d'ahir.

D'aquesta manera, la franja del 'Planta Baixa' continua sent la menys vista de la tarda a TV3. Un fet que podria fer perillar el programa i la conducció d´Agnès Marquès.

Tot i això, les dades aconseguides ahir dijous, superant les seves competidores més directes, auguren un bon futur a Agnès Marquès. Almenys, de moment.

TV3 lidera el dijous

TV3 va ser aquest dijous, 21 de setembre, la cadena líder a Catalunya. Amb un 15,7%, va superar 5,9 punts Antena 3, que es va quedar en un 9,8%.

També TV3 va tenir els set espais més vistos del dia. 'Els Matins' d'Ariadna Oltra liderava la franja del matí amb un 19,7% i 64.000 espectadors.

Mentre que, com és habitual, el 'TN Comarques' ho feia al migdia amb 21,4%. A la sobretaula, el 'Cuines' arribava al 24,1% en la seva primera emissió i un 22,1%.

I el 'Polònia' tornava a triomfar amb un 17,5% al prime time, superant 'GH VIP' i 'El Hormiguero'. L'única franja on no va ser líder la cadena pública catalana va ser al vespre. 'Està Passant', malgrat el seu bon 11,6%, no va poder contra un invencible 'Pasapalabra'.