Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Cruanyes

L'audiència de TV3 dona la notícia més inesperada a Toni Cruanyes

El 'TN Vespre' lidera les audiències d'ahir i Toni Cruanyes no dóna crèdit

Aquest dilluns dia 8 de maig, TV3ha sigut la cadena més vista, liderant les audiències amb un 16,0%. I en segona posició ha quedat Antena 3, amb un 10,0% de l'audiència.

La cadena catalana ha sigut la més vista del dia passat, sent el 'TN Vespre'el programa amb més de 596.000 espectadors, representant un 29,0%, seguit del 'TN Migida' amb 397.000 espectadors (28,6%) i el programa 'Cuines', amb 349.000 i representant un 23,6%.

Toni Cruanyes: La cara més estimada de TV3

Gràcies a tot l'equip de la plantilla, cada dia els espectadors engeguen els seus televisors i s'informen de les notícies més importants, ja sigui al migdia, de la mà de Raquel Sans, o al vespre, amb el Toni Cruanyes. La cadena catalana s'emporta unes audiències molt envejables que arriben a superar a altres cadenes del país.

Ahir al vespre vam poder gaudir del 'Telenotícies' encapçalat per Toni Cruanyes, el presentador estrella del programa i una de les cares més distintives de TV3

No és cap secret que Cruanyes és un dels personatges televisius preferits, ja que el passat dissabte va aparèixer com a convidat a 'Col·lapse', amb Ricard Ustrell i les audiències es van disparar fins als 203.000 espectadors (12,7%).

En l'entrevista, Toni Cruanyes va explicar diverses anècdotes, com ara la seva nit boja a París o un sopar amb Jordi Pujol, així com es va sincerar respecte a la seva homosexualitat i com va acabar acceptant qui era realment. 

Toni Cruanyes
Toni Cruanyes al 'TN Vespre'. | TV3

L'èxit de 'La casa dels somnis'

A la nit es van estrenar dos nous episodis de la sèrie 'La casa dels somnis' i l'audiència va arribar fins a 14,9% i 14,2% respectivament. 

La sèrie és un drama històric alemany que narra com la protagonista, la Vicky, escapa del seu poble i comença una nova vida a Berlín, on persegueix els seus somnis de ballarina i coneix a Harry, el jove amb qui tindrà una complicada història d'amor.

Imatge de la sèrie de TV3, 'La Casa dels Somnis'
'La Casa dels Somnis', de TV3, va ser tot un èxit. | TV3

'La casa dels somnis', emesa a TV3, va pujar de punts respecte a la setmana anterior. A diferència d'això, 'Masterchef' va perdre -3,5 punts, quedant-se amb un 8,1% de les audiències, i a 'Sálvame' no es van veure gaires efectes després que s'anunciés la seva cancel·lació.