Primer plànol de Quim Masferrer a 'El Foraster' de TV3 d'aquest 18 de setembre de 2023

Les audiències d'ahir aclareixen si 'El Foraster' de Quim Masferrer continuarà a TV3

L'audiència del programa ha estat molt clara

Ahir es va estrenar la nova temporada de 'El Foraster' amb Quim Masferrer al capdavant del format. L'estrena del programa era una de les més esperades pel públic de TV3. En temporades anteriors, el programa ha fet grans audiències. Però amb aquest primer episodi, què ha passat?

Doncs bé, en aquesta nova estrena, Quim Masferrer ha viatjat fins a la comarca del Ripollès, més concretament al municipi de Camprodon, un dels pobles més famosos i visitats del territori català. Així, hem pogut conèixer de prop els seus habitants.

El capítol d'ahir va estar ple de moments còmics i segur que van ser molts els que, des del sofà de casa seva, van plorar de riure. La veritat és que Quim Masferrer és un mestre de la comèdia i de la televisió. Així i tot, hem de parlar de les dades d'audiència d'aquesta primera estrena.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Continuarà 'El Foraster' a la graella de TV3?

Aquest dilluns, 18 de setembre del 2023, TV3 va ser la cadena més vista amb un 18,9%. Per sorpresa de tothom, l'estrena de 'El Foraster' va ser l'espai més vist de tot el dia amb 558.000 espectadors i un magnífic 27,0% de quota. Així que sí, el programa continuarà a la graella sense cap mena dubte.

Com hem dit anteriorment, des de la seva primera temporada, el programa ha funcionat molt, però l'estrena d'aquesta nova temporada ha superat totes les expectatives hagudes i per haver. Masferrer pot estar més que content amb aquestes dades.

Masferrer supera el 'TN Vespre'

Si per alguna cosa es caracteritza TV3, és per l'èxit dels seus informatius. Han estat molt pocs els programes de la cadena pública catalana que han aconseguit desbancar el 'TN Migdia' el 'TN Vespre' o el 'TN Cap de setmana'. Doncs bé, 'El Foraster' de Quim Masferrer ho ha aconseguit i amb escreix.

El segon espai més vist d'aquest dilluns va ser l'informatiu presentat per Toni Cruanyes, el qual va aconseguir 520.000 espectadors i un 25,8% de quota. En tercer lloc, l'audiència va apostar pel 'TN Migdia' amb un total de 393.000 seguidors.

Així que per a tots els amants de les aventures de Masferrer a la petita pantalla, que no es preocupin per què hi ha programa per a estona.