Primer pla de Quim Masferrer en una entrevista a TV3 seriós

Les audiències d'ahir expliquen per què 'El Foraster' de Quim Masferrer no té rival

Quim Masferrer segueix sent líder a la seva franja

Ja fa un mes que Quim Masferrer va estrenar la seva novena temporada d''El Foraster'. Una temporada que està sent molt ben rebuda pel públic de la corpo, la qual és fidel al programa.

Seguint la línia de les temporades anteriors, el programaestà registrant grans xifres d'audiència, fins i tot s'ha convertit en el programa més vist d'aquest dilluns, 9 d'octubre.

En aquest quart capítol de la temporada, el seu pas per Sant Pere Pescador, a la comarca de l'Alt Empordà, ha tornat a superar totes les expectatives. I és que Quim Masferrer és dels únics de la corpo que és capaç de mantenir la bona ratxa d'audiències.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

'El Foraster' segueix sense tocar sostre

Tot i que el programa ha registrat menys espectadors que la setmana passada, Quim Masferrer ha aconseguit mantenir la bona ratxa d'audiència. Aquest dilluns ha tornat a ser el segon programa més vist del dia a Catalunya. Ha aconseguit reunir 495.000 espectadors i registrar un 25,3% de quota, respecte a 768.000 i un 26,1% de la setmana anterior.

Així, les xifres registrades pel programa el converteixen en el segon espai més vist del dia, seguit del clàssic 'TN Vespre'. Toni Curanyes també va registrar molt bones xifres d'audiència. Va aconseguir reunir 528.000 espectadors i un 26,8%.

Tot i així, el programa de Quim Masferrer es va convertir en el programa més vist del prime time, superant a 'El Hormiguero' (10,2%), i a 'El Intermedio' (6,3%).

L''Atrapa'm si pots' segueix registrant bons resultats

Mentre Quim Masferrer segueix batent rècords, Llucià Ferrer també registra bons resultats. Aquest dilluns, 9 d'octubre, l'Atrapa'm si pots va ser l'espai més vist de la tarda a Catalunya.

L'espai dirigit per Espartac Peran va aconseguir reunir 154.000 espectadors i registrar un 13,4% de quota. Unes xifres que demostren que l'aposta de la cos, a convertir-lo en un programa diari, està donant fruits.

Així mateix, Llucià Ferrer es va convertir en el líder de la tarda, superant 'I ara Sonsoles' (10,9%), i 'La promesa' (9%).