Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatges del vídeo que es va filtrar de la suposada violació

L'autoritat brasilera desestima l'acusació contra Neymar per violació

Les accions legals continuaràn i aquest informe d'investigació passarà al fiscal, qui evaluarà la situació

Neymar rep la notícia que feia més temps que esperava
Neymar rep la notícia que feia més temps que esperava | Instagram

 

Tancada la investigació sobre la presumpta violació en què Najila Trindade acusa Neymar. L'autoritat brasilera desestima l'acusació contra el jugador de futbol per violació. Segons 'El Mundo Deportivo', la delegada Juliana Lops Bussacos, de la 6a Estació de Policia de Defensa de la Dona de Santo Amaro, Sao Paulo (Brasil), ha decidit tancar el cas.

Els resultats d'aquesta investigació i els de la Policia Civil recolzaran la decisió final del Jutge de Violència Domèstica i Familiar contra les Dones de la Regió Sud 2. L'advocat defensor de Najila Trindade, Cosme Araújo, va opinar que la delegada va ser neutral en concloure la recerca. 

Les accions legals continuaran

«Tenia por i, sense l'evidència, presentar una sol·licitud és una temeritat. No ha acusat ni presentat una sol·licitud. Significa que no ha pres una decisió favorable o en contra», va dir. De moment, l'autoritat ha avaluat no acusar a Neymar per agressió sexual.  No obstant això, les accions legals continuaran i aquest informe d'investigació passarà al fiscal, qui avaluarà la situació.

Imatges del vídeo que es va filtrar de la suposada violació
Imatges del vídeo que es va filtrar de la suposada violació | Cedida

 

També et pot interessar...