Imatge de Gemma Puig Feliu, la dona del temps de TV3

L'avís de Gemma Puig de TV3 pel que passarà aquest cap de setmana: «Es notarà»

La meteoròloga ha alertat d'un canvi de temps que arribarà a partir de divendres

Aquest dissabte comença la tardor i això només pot significar una cosa: canvi d'armari. De ben segur que l'entrada a una nova estació divideix gran part de la societat. Hi ha qui estarà desitjant poder-se posar un jersei, però, per contra, els amants de l'estiu no estaran gens contents.

Doncs bé, tal com ha informat Gemma Puig, una de les meteoròlogues més estimades de la cadena pública catalana, s'acosta un canvi de temps per a aquest cap de setmana. Així que estigueu atents per què us explicarem tot el que ha dit la dona del temps de TV3.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

«La temperatura tirarà clarament cap avall»

En l'emissió del temps, Puig ha deixat clar què passarà durant les pròximes hores a Catalunya. I és que, segons sembla, a partir de demà, les temperatures baixaran considerablement. «A partir de demà la temperatura tira clarament cap avall. Demà es notarà, i molt, aquest descens».

D'aquesta manera tot apunta que per al cap de setmana haurem de desenterrar el nostre jersei favorit, ja que refrescarà a tot el territori català. «Aquest cap de setmana tindrem les temperatures per sota del que tocaria per a l'època», ha sentenciat Gemma Puig el 324.

Després d'uns dies acompanyats de xàfecs petits repartits per les diferents comarques del territori, Catalunya es prepara per a l'arribada d'un front atlàntic. Després de la DANA de la setmana passada, aquest cap de setmana arribarà un nou front i ens tocarà fer un canvi d'armari express i abrigar-nos una mica.

Aquest canvi de temps durarà poc

Amb l´arribada de la tardor les temperatures baixaran i podrem gaudir d´un cap de setmana fresc, però això durarà poc temps. Segons ha afirmat la meteoròloga, a partir de diumenge està previst que a Catalunya les temperatures tornin a pujar.

«A partir de diumenge i de cara a la setmana que ve, el temps s'estabilitza i les temperatures tornen a tirar cap amunt», ha dit Puig. Ja se sap que en aquesta època de l'any i a causa d'aquests canvis tan sobtats de les temperatures, som més propensos a refredar-nos. Així que tocarà cuidar-nos.