Foto de l'skyline parc temàtic Port Aventura amb les principals atraccions

L'avís de Port Aventura a tots els seus clients per les fortes pluges: no es farà

Port Aventura ha anunciat que l'esdeveniment que havia previst no es farà finalment

Port Aventura no deixa de ser notícia. Aquest cop el parc temàtic de Salou i Vila-seca ha hagut de suspendre un esdeveniment previst per aquest divendres.

I la causa no ha estat cap altra que la previsió meteorològica per al dia d'avui. Moltes comarques catalanes es troben avui en alerta vermella, entre les quals hi ha el Camp de Tarragona.

Per aquest motiu, Port Aventura ha hagut de cancel·lar un esdeveniment programat per a aquest 15 de setembre. Era un esdeveniment especial només per a socis. I que la nova atracció del parc era la clara protagonista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Port Aventura suspèn un esdeveniment per a socis

Port Aventura ha suspès un esdeveniment previst aquest divendres, 15 de setembre, per l'alerta meteorològica. Diverses comarques de Catalunya es troben avui en alerta vermella per fortes pluges i tempestes.

El parc temàtic tenia fixada aquest divendres per celebrar un esdeveniment exclusiu per a socis. Es tractava d'una jornada on els posseïdors d'un passi 'discoverer' podrien accedir un cop tancat el parc a la nova atracció Uncharted.

Uncharted, la nova atracció de Port Aventura
L'esdeveniment dedicat a Uncharted per als socis ha estat cancel·lat. | @Portaventura_ES, Twitter

Així ho va comunicar ahir Port Aventura a tots els socis. A través d'un correu electrònic, el parc temàtic informava de la cancel·lació als membres del club.

Port Aventura decidia suprimir la celebració «per causa de l'empitjorament de la previsió meteorològica durant aquesta setmana i l'espera de fortes pluges per demà, divendres, 15 de setembre».

«La nostra prioritat principal és garantir que l'esdeveniment es desenvolupi a l'aire lliure en condicions òptimes i que pugueu gaudir d'una experiència única», ha informat el parc temàtic. «Us hem preparat algunes sorpreses i espectacles especials que, amb la previsió meteorològica actual, no es podrien desenvolupar».

Això sí, Port Aventura també ha anunciat una nova data per a la celebració de l'esdeveniment. Serà el proper 6 d'octubre a les 18.30 hores. Un dia que ja coincidirà de ple amb la celebració de la temporada de Halloween a Port Aventura.

Port Aventura, en venda

Port Aventura ha acaparat tots els titulars aquesta setmana. I és que el portal econòmic Cinco Días va anunciar dimarts passat que el parc temàtic estava a la venda.

Els dos actuals socis, Investindustrial, propietat de la família Bonomi, i l'americana KKR, decidien posar el parc d'atraccions a la venda per 1.000 milions d'euros. I després de gairebé 15 anys a la gestió de Port Aventura.

Un preu que es basa que Port Aventura va aconseguir 5,2 milions de visitants el 2019, un any abans de la pandèmia. Unes xifres que fins i tot van millorar l'any passat, amb un registre de fins a 5,3 milions.