Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de monedes d'euro i bitllets variats d'euro

El banc espanyol que regala xecs de 1.000 euros als seus clients: un únic requisit

Els usuaris d'aquesta entitat ho tindran molt senzill per participar en aquest sorteig

Els bancs espanyols fan tot el possible per captar nous clients, tot i que també hi ha una aposta per la fidelització. Actualment, trobem una entitat que ofereix cinc xecs de 1.000 euros als seus usuaris. Per beneficiar-se'n tan sols caldrà complir un sol requisit.

Gairebé sempre reparem en les promocions que ofereixen les grans firmes financeres. Tot i això, les millors propostes arriben de la mà dels bancs digitals, que operen per internet íntegrament. Entre aquestes opcions disponibles hi ha casos com els d'Openbank o Imagin.

La primera entitat pertany al Santander, mentre que Imagin forma part del grup CaixaBank. És habitual que ofereixin comptes amb unes condicions molt avantatjoses, a més de facilitar regals en efectiu o productes.

Una de les campanyes més cridaneres arriba de la mà d'Openbank . Els clients tindran la possibilitat de guanyar cinc premis de fins a 1.000 euros. Les persones interessades a prendre part en el sorteig disposen de termini per inscriure's fins a l'11 d'octubre.

Exterior d´una oficina d´Openbank del grup Santander a Barcelona
Openbank permet als seus clients participar en aquest sorteig tan sols complint un requisit | Lofor

Però per conèixer-ne el resultat caldrà esperar fins al novembre. No serà fins al 15 d'aquell mes quan s'efectuï el sorteig, publica el portal Noticias Trabajo.

Què he de fer per optar a aquest premi de 1.000 euros?

Per participar en aquest sorteig, només exigiran ser client d'Openbank i disposar d'un compte. També caldrà que hi hagis domiciliat com a mínim un rebut, sigui de la companyia energètica, de la llum o de telefonia.

Per cada rebut que s'hagi passat al banc s'obtindrà una participació. Això farà que com més tinguem domiciliats, més paperetes tindrem per guanyar els 1.000 euros. Seria l'única condició que imposen des de la signatura financera.

Cal titular d'un compte corrent Openbank en situació operativa activa, almenys fins a l'11 d'octubre. Només podran optar al sorteig els més grans de 18 anys i residents a Espanya.

En el cas que el compte disposi de diversos titulars, caldrà apuntar-ne el primer titular. Això no impedirà que la domiciliació dels rebuts pugui estar a nom de qualsevol dels rebuts.

També és important destacar la necessitat de tenir domiciliat com a mínim un rebut. Prenen com a referència el període fixat entre l'11 de juliol i l'11 d'octubre d'aquest any.

El procés a seguir per optar al xec

Els interessats a participar en aquest sorteig només han de seguir una sèrie de passos que resulten molt simples. En primer lloc, exigiran formalitzar l'alta a la promoció amb el codi RECIBOSJUL23. Aquest tràmit es pot fer fins l'11 d'octubre inclòs.

Bitllets i monedes d'Euro
Com més rebuts es tinguin domiciliats, més opcions hi haurà de guanyar el xec | PixaBay

Per cada rebut domiciliat obtindràs una participació. Es pot donar el cas que tinguis un compte a l'esmentat banc i que no tinguis cap rebut passat. Si això passa, tens la possibilitat de demanar a l'entitat que procedeixi al cobrament d'aquests descarregant i emplenant un formulari.

A Openbank s'ocuparan d'efectuar les gestions pertinents perquè les companyies comencin a fer els cobraments dels serveis en aquest compte. D'alguna manera, això és una estratègia per a la retenció d'usuaris. Un cop domiciliats els rebuts, a moltes persones els costa després canviar-se de banc. Sobretot per les dificultats que comporten aquestes modificacions de vegades.

Des de la companyia bancària recorden que «el premi constitueix un guany patrimonial monetari» sotmès a una retenció del 19%. Expliquen que «serà practicada per Openbank repercutint al client i abonant-li el net resultant».

A més, recorden que el client «haurà de declarar a la base imposable general del seu IRPF l'import del premi rebut. Tenint per altra banda dret a la deducció de la retenció suportada».