rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Bandai Namco estableix una empresa de desenvolupament de jocs de mòbil a Barcelona

El grup japonès ha seleccionat la capital catalana perquè ofereix el millor talent en sectors innovadors
Bandai Namco ha escollit Barcelona pel talent que ofereix en el sector dels videojocs i la indústria mòbil | CatalunyaDiari.cat

 

El grup japonès Bandai Namco Entertainment, especialitzat en la creació i comercialització de videojocs, ha triat Barcelona per establir-hi una nova empresa dedicada al desenvolupament de videojocs per al mòbil i a la comercialització de la seva activitat al mercat occidental, segons ha informat el Departament d'Empresa i Coneixement.

 

El projecte ha comptat amb el suport d'Acció, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del mateix departament del Govern. L'empresa ha triat Barcelona perquè «és un hub per al desenvolupament internacional de videojocs i un pol d'atracció del millor talent que ofereix la indústria mòbil», segons ha indicat el CEO de l'empresa a Europa, Naoki Katashima.

 

Les empreses japoneses escullen Catalunya

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha destacat que la inversió de Bandai Namco posa de manifest el «compromís» de les empreses japoneses amb Catalunya, on ja hi ha més de 254 empreses d'aquest origen. «Catalunya té sempre la porta oberta al talent, i això es demostra especialment en sectors tan innovadors com els dels videojocs i la indústria mòbil», ha subratllat Chacón.

 

Sota el nom Bandai Namco Mobile, la nova empresa començarà a operar completament a Barcelona a principis del 2020. El grup japonès és conegut per haver desenvolupat videojocs com 'Pac-man', 'Tekken' o 'Dragon Ball Z'. Amb seu a Tòquio, el grup Bandai Namco agrupa 88 empreses i compta globalment amb més de 8.300 treballadors arreu del món.

 

Segons dades de l'Institut Català de les Empreses Culturals que aporta el Departament d'Empresa i Coneixement, el sector dels videojocs a Catalunya engloba actualment 140 empreses que facturen de manera agrupada 364 milions d'euros i donen feina a prop de 3.000 treballadors.

 

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris