'La Bar', el primer bar-bugaderia de Catalunya

Aquesta cafeteria té la finalitat d'entretenir els seus clients mentre renten la seva roba
'La Bar' és una bugaderia on també pots menjar i beure | Facebook

 

 

Prendre alguna cosa amb amics mentre esperes la bugada ja és possible. 'La Bar' és el primer bar-bugaderia de Catalunya, situada a Barcelona, aquesta cafeteria té la finalitat d'entretenir els seus clients mentre renten la seva roba, de la millor manera possible. Disposen d'una carta exquisida, begudes artesanes i concerts de música en directe pels seus clients cada setmana.

 

 

Els creadors i fundadors d'aquesta fusió de negocis són Gerard Navas i Marta Pérez, una parella de Barcelona que va voler innovar, conscients que esperar que la roba es renti i s'eixugui en una bugaderia tradicional és molt avorrit. La unió d'aquests dos models de negoci totalment diferents els ha anat molt bé, i és que ara que celebren el seu primer aniversari, ja disposen d'una clientela fixa i molt agraïda amb el seu servei.

 

Un local modern i acollidor

El local, situat en el número 442 del Consell de Cent, es tracta d'un espai de decoració moderna i molt acollidor, i es converteix en un punt de trobada per totes aquelles persones que volen passar una bona estona mentre renten la roba amb els seus amics.

 

 

El primer de Catalunya

Es tracta del segon negoci d'aquest tipus a Espanya, després del Gondomatik Wsh-Bar de Valladolid. A més, ja existien diversos bar-bugaderia a altres països com Bèlgica o Suïssa. Tot i això, no va ser fàcil. «Implantar-ho a Barcelona ens va costar bastant, ja que l'administració no tenia clar com combinar totes dues activitats», explica Marta Pérez a 'La Vanguardia'.

 

 

També et pot interessar...