catalunya

El Barça perdona i cau eliminat de la Copa del Rei (1-0)

Una diana de Williams en l'últim sospir deixa el Barça sense el primer títol de la temporada

catalunya
El Barça ha quallat un bon partit però ha caigut en l'últim minut a San Mamés | CatalunyaDiari

La crisi  a Can Barça ja és majúscula. Si als despatxos la cosa ja no rutllava, ara el Barça  veu com cau eliminat de la Copa del Rei de la manera més cruel possible. Un gol d’Iñaki Williams en l’últim minut deixa els de Quique Setién fora de la competició del K.O. en una setmana marcada per l’estira-i-arronsa entre Abidal i Messi (1-0). Els blaugrana, que curiosament han quallat un dels millors partits lluny del Camp Nou, es queden sense el primer títol de la temporada.

Un relat maleït

La història es repeteix a la Catedral  on, precisament, el conjunt culer ja va caure en la primera jornada de Lliga. Aleshores, també en l'últim minut, Aritz Aduriz va deixar els blaugrana amb la mel als llavis i, de retruc, els exposava a un curs que enguany seria d'allò més complicat. Quelcom que s'evidencia aquest 6 de febrer amb una derrota que cou a San Mamés

La derrota, per més inri, fa molt mal a un Barça que ha quallat una bona actuació i que s'hauria pogut endur perfectament el triomf de San Mamés si no hagués estat per l'encert del porter basc, Unai Simón. Finalment, però, la fortuna ha somrigut un Athletic que ha sentenciat els culers de la mà de Williams. Al Barça ja no li queda més crèdit: s'ha de centrar en la Lliga  i en la Champions