Barcelona arrasa al rànquing de millors hotels de Trip Advisor

Onze dels 25 millors allotjaments d'Espanya són a Catalunya, segons aquesta classificació
Barcelona arrasa al rànquing de millors hotels de Trip Advisor | www.h10hotels.com

 

Trobar hotel on passar les vacances sovint és un maldecap: que sigui bonic, però no gaire car, que tingui pàrquing o piscina, ben situat i, si pot ser, amb esmorzar inclòs. A més, la recerca es complica quan les opinions dels usuaris no ens convencen. Com sabem si aquell allotjament serà realment una bona opció? Doncs els premis de Traveler’s Choice Hoteles són un bon indicatiu: han premiat els 25 hotels més ben valorats pels usuaris de Trip Advisor.

 

 

El 44% d'hotels del rànquing són a Catalunya

Dels 25 hotels premiats, 11 es troben a Catalunya, la comunitat autònoma amb més allotjaments dins el rànquing. Deu dels hotels són a Barcelona ciutat, el restant a Lloret de Mar i suposen el 44% d'allotjaments del rànquing.

 

Al primer lloc hi ha la Casa Camper, un hotel situat al Raval, entre el MACBA i el Mercat de la Boqueria, que només té 40 habitacions i 14 anys d'història. Compta amb servei de bufet 24 hores gratuït, gimnàs, diferents bars, terrassa i el restaurant 'Dos Palillos', reconegut amb una estrella Michelin. Les opinions dels usuaris el situen a la primera posició amb qualificatius com «perfecte», «una grata sorpresa» o «un lloc on s'hi ha de tornar» i amb una puntuació de quatre estrelles sobre cinc.

 

Rànquing dels 25 millors hotels més ben valorats de l'Estat | TripAdvisor

 

El segueix, amb la segona posició, l'H10 Casa Mimosa, que es troba molt proper a la Pedrera. Té piscina amb zona d'hamaques, terrassa chill-out, gimnàs i restaurant, entre altres serveis, i ha rebut quatre estrelles i mitja sobre cinc. Els comentaris el valoren com un allotjament «amb molt bon servei i localització», «hotel agradable amb molt bon servei» i «amb unes espectaculars vistes».

 

L'allotjament més ben valorat de Madrid és a la quarta posició

La resta d'allotjaments més ben valorats són a Madrid, Andalusia, les Illes Canàries, les Balears, Navarra, Astúries i Castella i Lleó. La tercera posició és per l'Hotel Abadia Retuerta Le Domaine a Sardón del Duero (Valladolid), una antiga abadia situada enmig de vinyes en un entorn idíl·lic. Ha rebut cinc estrelles i opinions com «una experiència inoblidable», «probablement el millor hotel d'Espanya» i «excel·lent opció per un cap de setmana en parella».

 

Imatge aèria de l'Hotel Abadia Retuerta Le Domaine a Sardón del Duero | Booking

 

El quart lloc és per al primer allotjament de Madrid, el Relais & Chateaux Hotel Orfila, un edifici senyorial en un barri residencial molt elegant. Ha rebut cinc estrelles i més de 1500 comentaris que valoren l'hotel positivament.

 

La resta d'hotels del rànquing també compten amb molt bones puntuacions i comentaris, encara que Barcelona és, amb diferència, la ciutat que s'ha endut més premis. Amb 10 reconeixements, la ciutat comtal ha arrasat i ha demostrat que continua sent una de les ciutats més turístiques de la península i de les illes.

 

També et pot interessar...