Jordi Basté, a punt de ser un dels afortunats d''El Gordo' de Nadal

El periodista de 'RAC1' tenia un bitllet amb el 29.590

És una tradició més del sorteig de Loteria de Nadal que les diferents ràdios i televisions busquin els afortunats amb bitllets premiats per entrevistar-los.  El que no és habitual és que els periodistes gairebé puguin convertir-se en els mateixos protagonistes de la notícia, com l'ha succeït a Jordi Basté. 

El locutor, que ha conduït l'especial de RAC 1 amb en Xavi Bundó, explicava en directe que ha estat a punt de ser un dels guanyadors de 'El Gordo'.   «Tinc una anècdota tan bèstia...», començava abans de relatar que «la nit abans de la Loteria, un amic i jo intercanviem un número de Loteria». Ell li dona un de la ràdio i el seu amic de la seva empresa. 

El seu amic resultava ser: «Bon dia Jordi Bosch», president de Gestmusic Endemol. El número de l'emissora catalana, el 28.287 de la Loteria Valdés de Barcelona, no era premiat però la sort si que semblava estar a prop del de la coneguda productora: «aquest any l'heu comprat a Doña Manolita de Madrid».

A un número de 400.000 euros

I és que l'administració madrilenya, la que més ven a Espanya, un any més ha estat una de les afortunades que ha venut 'El Gordo', concretament una sèrie del 26.590. En un moment de la conversa amb Bosch, Basté pregunta: «Em pots dir quin número m'has donat a mi?» i li contesten: «El 29.590». 

«Per un número, si el 9 hagués estat un 6, ara estaria parlant amb un guanyador de la Grossa que tindria 400.000 euros», afegia Bosch.   La resposta no ha trigat a generar un gran rebombori entre els tertulians que eren a l'estudi. Davant els laments del periodista, algun no ha dubtat en fer escarni: «Com senta ser un perdedor?».

També et pot interessar...