Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de l'exterior de l'oficina de BBVA amb el caixer al costat de la porta

La manera d'aconseguir avui mateix 100 € del BBVA per la cara: només hi ha un requisit

Aquesta promoció està pensada per als nous clients del BBVA

A BBVA semblen disposats a llençar la casa per la finestra per tal de captar nous usuaris. La darrera promoció de l'entitat contempla un regal de 100 euros per als clients. Per això caldrà complir un únic requisit.

L'exigència que imposen és la domiciliació de la nòmina o pensió, que ha de ser igual o superior a 800 euros. D'aquesta manera tan senzilla es podran fer amb aquesta bonificació de 100 euros bruts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Això sí, no estarà a l'abast dels que ja siguin clients del banc. La campanya està pensada per a aquells que obrin un compte nòmina o pensió a BBVA i, a més, domiciliïn els seus ingressos mensuals.

Cada vegada més entitats opten per aquesta mesura en el seu intent per aconseguir clients. Amb aquest tipus d'obsequis, que en alguns casos arriben a incrementar-se fins a 400 euros, poden convèncer més persones. A canvi del premi, es comprometen de vegades a una permanència, domiciliació de rebuts o fins i tot targetes.

Oficina de BBVA i mà amb cartera i bitllets d'euro
El BBVA demanarà un únic requisit per concedir aquesta bonificació | Getty Images, Wikimedia Commons

L'entitat basca ha de fer l'abonament dels 100 euros en un termini màxim de set dies hàbils des de la domiciliació de la nòmina. Però més enllà d'aquest regal en efectiu, també cal valorar altres factors que ens poden interessar del compte, publica Ok Diario.

Per què em pot interessar domiciliar la nòmina al BBVA

Abans d'obrir un compte nòmina al BBVA seria convenient analitzar altres avantatges. En primer lloc, cal destacar l'absència de comissions de manteniment, administració, transferències o per retirada d'efectiu en caixers.

Aquests clients rebran un tractament especial a l'hora d'accedir a préstecs i productes financers. Gaudiran d'uns millors tipus d'interès i amb unes comissions més reduïdes.

Fins i tot també posen a disposició dels usuaris un servei d'allò més interessant, com és el Préstec Bestreta Nòmina. Serà una bona solució per a aquells que necessitin uns diners extra per avançat. El banc els anticiparà 3.000 euros que es podran tornar en sis mesos.

Sens dubte, es tracta d'una mesura molt intel·ligent que ha estat ben rebuda per part dels clients. Sobretot d'aquells que pateixen problemes econòmics i presenten problemes per arribar a final de mes.

Què fer per aconseguir el premi de 100 euros

El premi de 100 euros que concedeix el BBVA es pot obtenir de manera senzilla. Únicament demanaran la domiciliació de la nòmina o salari. Aquest tràmit és possible realitzar-lo a qualsevol de les seves oficines, però també a través de l'app o web del banc.

En el cas de decantar-se per aquestes darreres propostes, els passos a fer serien els següents. Caldria entrar a l'àrea privada i marcar l'opció de 'Domiciliar nòmina o pensió'. L'usuari haurà d'emplenar les dades de la nòmina o pensió i confirmar-ne la domiciliació. També es pot fer a qualsevol sucursal de l'entitat.

Fotomuntatge BBVA i una guardiola de porquet
El banc fa una aposta decidida en el seu intent per captar nous clients | Europa Press, Catalunya Diari, Studioroman

Opció interessant per estalviar

Com pots comprovar amb aquesta promoció, el BBVA pretén incentivar la domiciliació d'ingressos mensuals fixos. Per això, es requereix que el sou o pensió superi els 800 euros.

Suposa, sens dubte, una bona manera d'estalviar, ja que no només ens reportarà un ingrés inesperat de 100 euros. També hi ha altres avantatges com alliberar-se de possibles comissions i unes condicions especials en accedir a certs productes.

No hem de passar per alt tampoc la proposta de la bestreta de la nòmina. Aquest tipus de decisions adquireixen un gran valor per als clients, que acabaran confiant els seus estalvis a la companyia que els brindi unes millors condicions.