Una benzinera

Com trobar la gasolinera més barata que tens més a prop: 2 trucs que no fallen

L'aplicació 'Google Maps' permet buscar les benzineres amb el combustible més barat de la teva zona

Els temps de bonança i tranquil·litat sembla que s'han acabat. Si més no, tenim la prova en els darrers anys i, fins al moment, no es percep un clima de millora, sinó tot el contrari. 

El preu dels carburants no dona treva. L'encariment del combustible és una de les últimes conseqüències que ens colpeja a causa de la invasió Russa a Ucraïna. 

Cada vegada que s'encengui la llumeta de l'indicador del nivell del combustible del nostre vehicle, ens donarà un esglai al cor, i a la cartera. I no és per menys, ja que anar a omplir el dipòsit s'està convertint en una mena de malson.

El preu varia cada dia, convertint-se en una sorpresa i no pas de les bones. Limitar el quilometratge, en molts casos, és impossible així que només ens queda l'opció de comparar gasolineres per trobar-ne la més econòmica.

Un vehicle posant combustible en una benzinera
Catalunya té també gasolineres amb preus molt més baixos  | Pixabay

1. L'aplicació que tens al mòbil

Una aplicació que pot ser molt útil en aquestes ocasions és 'Google Maps'. Aquesta, permet cercar les estacions de servei amb el combustible més assequible de la localitat, segons on es visqui, i d'una manera molt simple.

Només cal obrir l'aplicació en el telèfon mòbil o el lloc web des de l'ordinador, buscar l'opció 'Benzineres' i accedir a les més barates de la zona, prenent com a referència la gasolina 95 sense plom.

Si es prem una gasolinera del mapa i es consulta més informació, l'aplicació, també, informa del preu de cada combustible a la ubicació seleccionada.

Imatge de diversos vehicles intentant sortir de Barcelona
Omplir el dipòsit ja supera els 90 euros | ACN

2. Twitter et dona la solució

GasolinBot (@BotGasolin a Twitter) és una iniciativa que permet trobar el combustible més barat a Espanya, França i Mèxic.

Així doncs, al seu compte de Twitter, podem consultar tota la informació relacionada amb estacions de servei que disposen de la gasolina amb més baix cost.

Pel que fa a Catalunya, l'última consulta del perfil per descobrir la gasolinera més barata és a Viladecans, Barcelona. On un usuari, s'ha estalviat 7,5 euros en el seu proveïment de carburant.

També podeu consultar les 4 gasolineres més barates de Catalunya