Una biblioteca de Barcelona es promociona al ritme de «Con altura» de Rosalía

Els treballadors han ballat i cantat per les diferents zones del centre per arribar als més joves
Els treballadors de la biblioteca de Nou Barris han ballat al ritme de «Con altura» de Rosalía | Biblioteca de Nou Barris

 

La biblioteca de Nou Barris, a Barcelona, ha trobat una manera molt original d’informar els seus veïns que durant el mes d’agost romandran oberts, tot i que la resta de biblioteques del districte tanquen per vacances. Els treballadors s’han vestit per l’ocasió i han gravat un videoclip on ballen i canten al ritme de la cançó «Con altura» de Rosalía.

 

La biblioteca de Nou Barris, oberta durant l’agost

Primer comença cantant una dona: «De Nou Barris amb molt seny et recomanem la lectura, molts llibres són sempre cultura, agafa ja una bona postura». A continuació apareixen dos homes cantant mentre llegeixen els codis de barres de diversos llibres i veus de fons repetint «amb cultura»: «Això és perquè agafis una bona lectura. Novel·les d’amor i d’aventura. De filosofia i de costura. Llegeixo ràpidament i no tinc cura».

 

Després es pot observar la sala de lectura, on un grup de dones està llegint unes revistes i les deixen per posar-se a ballar entre les prestatgeries, els passadissos i altres punts de la biblioteca: «Tenim novetats de novel·la. No tanquem encara que plogui. Pots venir un dia qualsevol. Som una biblio de primera. Premis planeta i pilates i si és mentida que ens matin».

 

D’aquesta manera la biblioteca de Nou Barris promociona el seu centre, intentant arribar als més joves, ja que només un 15% dels que pertanyen a la franja d’edat d’entre quinze i 24 anys hi va, segons ha explicat la mateixa directora del centre a ‘El País’: «Això de la Rosalía, en un primer moment ens ho vam plantejar sobretot per a l'Instagram, per al públic més jove». Però a més és un reclam per tots els veïns: «Encara que a l'agost tanquin la resta de biblioteques del districte, la nostra roman oberta».

 

 

 

També et pot interessar...