IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tanca una botiga de luxe a Barcelona per un cas de blanqueig de capitals

S'haurien injectat uns 2,3 milions d'euros al negoci durant els últims sis anys

Botiga de la marca Ermanno Scervino, a Passeig de Gràcia
La botiga situada a Passeig de Gràcia ha tancat de forma sobtada aquest passat divendres | Google Maps

Diverses investigacions dels Mossos d'Esquadra han portat a assenyalar dues empreses sospitoses d'haver cooperat en un blanqueig de capitals en una trama internacional: es tractaria de la propietària del xalet a Esplugues on ha estat empadronada l'exmodel Borislava Yovcheva i, d'altra banda, la propietària d'una luxosa botiga de roba situada a Passeig de Gràcia de Barcelona, en la qual, segons el cos policial, la propietària hi faria tasques de direcció i control. 

Aquesta passada setmana, el diari 'El Periódico' ha publicat informació sobre aquesta investigació de la trama de blanqueig. En conseqüència, la botiga en qüestió, una franquícia d''Ermanno Scervino', ha abaixat la persiana de forma sobtada i definitiva. Durant el dia d'ahir divendres, un camió de mudances va acudir al local del negoci, d'on es van treure peces de roba i altres objectes. Alguns testimonis han assegurat al mitjà nomenat que ja hi ha un cartell d'una agència immobiliària que anuncia que el local ja està disponible. A més, a través de la plataforma 'Google Maps' ja apareix que aquest local ha estat «tancat permanentment»

Una botiga que generava moltes pèrdues i es trobava en fallida

Segons ha pogut saber 'El Periódico', 'EMA BGS.SL' és la propietària del negoci que ha tancat a Barcelona, una de les empreses investigades en aquesta trama internacional de blanqueig, i el seu domicili social era el xalet de Yovcheva, constituït l'any 2014. L'exmodel i el seu pare han estat relacionats amb la trama per haver aportat, cada un, 1.500 euros.

Una altra empresa, 'Palms Enterprises', ubicada a Xipre — paradís fiscal —, va injectar a 'Ermanno Scervino' 1.750.000 euros. A més, els mateixos propietaris de 'Palms', una parella búlgara, havien pagat 600.000 euros de traspàs per a poder adquirir el local de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han afirmat també que hi ha 2.300.000 euros dels quals no se'n pot acreditar l'origen que havien estat invertits en aquella botiga durant els 6 anys anteriors. A més, han fet públic que aquesta botiga generava pèrdues molt grans i es trobava en una situació de, gairebé, fallida.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari