Primer pla del presentador Andreu Buenafuente

Buenafuente ironitza amb el PP: «Qui ha dit que el PP no és un partit renovador?»

Buenafuente ha parlat sobre l'expulsió de Veneçuela de l'eurodiputat del PP González Pons durant el seu programa de televisió 'Late Motiv'

«Qui ha dit que el PP no és un partit renovador?».  Aquesta és la pregunta que Buenafuente llençava durant un dels seus polèmics monòlegs del programa de Movistar + 'Late Motiv', mentre comentava l'anecdòtica situació amb què es va trobar l'eurodiputat del PP González Pons en arribar a Veneçuela: va ser expulsat i enviat de nou a Espanya. La delegació del Partit Popular Europeu havia viatjat al país per reunir-se amb el polític veneçolà Guaidó, però no va ser possible.

«Aquest cap de setmana han expulsat de Veneçuela a González Pons, el del PP, us en recordeu d'aquest senyor?». Així començava el seu monòleg el presentador Buenafuente, qui està acostumat a situar al PP com a objecte dels seus discursos humorístics. «Encara està per allí, eh! De què hauria de treballar, si no?», afegia, en un monòleg en què la ironia i el sarcasme eren els protagonistes.

L'humorista va explicar la situació que va viure l'eurodiputat quan va aterrar a Veneçuela, que ni tan sols va tenir l'oportunitat de sortir de l'aeroport, ja que, només arribar, va ser retornat al mateix avió amb què havia viatjat des d'Espanya. «Una de les coses que fan els eurodiputats és reunir-se amb Guaidó, però es veu que a González Pons no el van deixar ni sortir de l'aeroport, i mira que és llarg el viatge», comentava.

Buenafuente va ironitzar sobre les declaracions de González Pons durant la roda de premsa   | EL TERRAT

 

Les declaracions de González Pons

Però el que més gràcia li va fer a Buenafuente no va ser l'expulsió de la delegació del Partit Popular, sinó la posterior roda de premsa que l'eurodiputat González Pons va convocar per explicar la situació viscuda. «González Pons ho ha explicat tot, per descomptat, s'ha de treure profit d'això, i ha convocat una roda de premsa», criticava Buenafuente.

Les declaracions de González Pons van fer saltar totes les alarmes del presentador reusenc que, en to de burla, les va comentar durant el seu monòleg. González Pons va afirmar durant la roda de premsa que els del control de drogues els pretenien separar,  «que els volien fer un registre específic per si portaven drogues i si no, posar-les-hi damunt». 

«Un control antidroga per poder treure o posar droga, exclamava Buenafuente, mentre afegia: «Qui havia dit que el PP no és un partit renovador?». Finalment, Buenafuente va fer comèdia amb l'hipotètic cas que posessin droga als aeroports, dient que si això fos així, els festivals de música canviarien els escenaris de localització. «Com se n'adonin els de Barcelona que a Veneçuela et posen droga en arribar, aquest any el Sónar el fan a Caracas», comentava, mentre el públic del programa esclatava a riure.