URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Una 'caça', possible causa de la mort d'un home aquest diumenge a Barcelona

Segons detalla 'Crónica Global', algunes fonts no oficials dels Mossos d'Esquadra han explicat que han rebut diverses denúncies de turistes provinents de països asiàtics que havien estat víctimes dels mateixos agressors
Una 'caça', possible causa de la mort d'un home aquest diumenge a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Durant la matinada d'aquest diumenge, un ciutadà d'origen xinès perdia la vida després de rebre una brutal pallissa al Port Olímpic de Barcelona, convertint-se en la cinquena víctima que ha patit una mort violenta en les darreres setmanes a la ciutat comtal. Ara, el mitjà 'Crónica Global' s'ha fet ressò d'una teoria força macabra amb la qual estarien treballant els Mossos: la mort de l'home hauria pogut tractar-se d'una 'caça' duta a terme pel grup d'agressors.

 

Els Mossos han rebut diverses denúncies similars

En aquest sentit, i segons fa patent el mitjà citat anteriorment, algunes fonts no oficials dels Mossos han assegurat que han rebut diverses denúncies d'altres turistes provinents de països asiàtics per motius similars.

 

Així les coses, la hipòtesi en la qual treballa la policia actualment es basa en la possibilitat que el grup format per quatre russos podria estar agredint a tots els asiàtics amb els quals es va trobant. Una afirmació que, en cas de ser certa, resultaria bastant preocupant.

 

I és que la descripció de tots els afectats coincideix: parlen de quatre homes provinents de l'Est d'Europa, forts i amb coneixements en tècniques d'arts marcials. Segons les seves versions, els russos agredeixen de manera salvatge i sense motiu previ a tots els ciutadans asiàtics que es creuen en el seu camí.

 

Una sola parella patrullava per les instal·lacions del Port Olímpic

Els agressors són quatre homes provinents de l'Est d'Europa, forts i amb coneixements en tècniques d'arts marcials. | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, el sindicat de la Guàrdia Urbana —CSIF— creu que la culpa rau en els encarregats de gestionar la seguretat del mateix Port Olímpic, sobretot pel fet que només hi havia una patrulla encarregada de controlar tota la zona.

 

«Una parella d'agents va haver d'atendre tota classe de requeriments. Era evitable la mort?», es pregunta el portaveu de l'Administració Pública del cos, per després afegir que «potser, amb un dispositiu més ampli, no hauria tingut lloc aquest fatal desenllaç».

 

El sindicalista, però, no es queda aquí, i llança el següent missatge a Albert Balle: «Hauria d'escoltar els sindicats, que som qui lidiem amb l'onada d'inseguretat a peu de carrer». En aquest sentit, fa èmfasi en el perill que van córrer els dos agents que patrullaven per la zona, quelcom que, en la seva opinió, és «inacceptable».

 

 

També et pot interessar...