Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els representants de la Fundació La Caixa entregant una donació

CaixaBank dona 36.000 euros per a les famílies vulnerables a l'Alt Penedès

Els diners es destinaran a iniciatives de suport, i també a la compra d'aliments a la comarca
Els representants de la Fundació La Caixa entregant una donació
En total, l'entitat catalana ha donat 36.000 euros per atendre les necessitats dels més vulnerables | cedida

CaixaBank, a través de la Fundació La Caixa, ha donat 36.000 euros a dues entitats de la comarca de l'Alt Penedès que «treballen per a millorar la situació» dels col·lectius més vulnerables en la situació actual provocada pel coronavirus.

Una gran ajuda per atendre els més vulnerables de la societat

La Fundació Pro-Penedès, que treballa amb persones en situació de dependència i discapacitat severa, ha rebut una partida de 21.000 euros mentre que l'Associació Ressò, que es dirigeix a famílies i menors, ha rebut una partida de 15.000 euros. Del total de 21.000 euros, la Fundació Pro-Penedès destinarà 15.000 a un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d'atenció a persones amb dependència.

Els 6.000 restants es dirigiran al projecte Treball amb Suport a les Persones amb Discapacitat Severa (TAS), focalitzat en les persones amb discapacitat severa per a donar suport i oferir un seguiment  en la seva inserció al món laboral. Per part seva, l'Associació Ressò utilitzarà la donació per a adquirir productes com a llet, cereals, oli i farina, entre altres, i «fer front a l'increment del 30% de famílies necessitades».

Xavi Hernández dona 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa

Aquest dijous hem sabut que l'exjugador blaugrana Xavi Hernández, actualment entrenador de l'Al Sadd, ha decidit donar un total de 150.000 euros al Consorci Sanitari de Terrassa. Els recursos econòmics es destinaran a realitzar millores en el centre hospitalari de la ciutat que l'ha vist néixer. No es tracta del primer cop que Xavi fa un gest similar, i és que el passat mes d'abril el tècnic i la seva parella també van fer una donació d'un milió d'euros al Clínic de Barcelona

Al mateix centre hospitalari, un dels capdavanters a la lluita contra el coronavirus al nostre país, Pep Guardiola o Leo Messi també van decidir realitzar donacions. No només persones, sinó també empreses com McDonald's van aportar el seu gra de sorra amb donacions en plena pandèmia. En concret, la cadena de restaurants també va donar més de deu tones d'aliments a la Conca d'Òdena, un dels llocs més colpejats per la Covid-19 a Catalunya.