CaixaBank i KPMG formaran gratuïtament a les ONG en gestió empresarial i tecnologia

La iniciativa reforça el compromís social de l'entitat financera, segons el seu director general

L'acord ha estat impulsat pel director general de CaixaBank i el president de KPMG i la seva fundació a Espanya | Cedida

CaixaBank i KPMG, aquesta segona a través de la seva fundació, han posat en marxa un programa de formació gratuït dirigit a responsables d'entitats com ONG i associacions, sobre temes legislatius, econòmics i canvi tecnològic, segons ha informat l'entitat financera en un comunicat aquest dimarts.

KPMG, ara lligada a CaixaBank pel nou projecte, és una xarxa global d'empreses de serveis professionals, que ofereix assessorament fincancer, auditories i fiscalitat a 156 països. Es tracta d'una de les firmes més rellevants del món en serveis professionals, junt amb altres com PxC o Deloitte.

Ajuda a les entitats sense ànim de lucre

L'acord ha estat impulsat pel director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i el president de KPMG i la seva fundació a Espanya, Hilario Albarrasí, per fomentar el debat entre professionals; entre ells, una trentena de directius d'entitats sense ànim de lucre.

  

  

Després de la signatura, Alcaraz ha assegurat que el programa permetrà reforçar el compromís social del banc per contribuir al progrés de la societat, mentre que Albarrasí ha destacat que es millorarà «l'acompliment de l'activitat de les organitzacions participants».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari