Un sevillà regala carn entatxonada als seus sogres alemanys i emmalalteixen de listeriosi

Sis membres de la família s'han vist afectats, entre ells dues nenes de sis i tres anys

La carne contaminada por 'Listeria pertenece a 'La Mechá'
Va portar diversos productes de la gastronomia espanyola a la família de la seva parella, a Alemanya | La Mechá

La Listeriosi ha arribat a Alemanya. Un jove de Sevilla va regalar als seus sogres diversos paquets de carn entatxonada, la qual estava contaminada pel bacteri de la listeriosi. El brot per aquesta infecció ja ha causat 212 casos confirmats arreu del país espanyol, dels quals 204 han estat registrats a Andalusia. A més, hi ha 68 altres casos sospitosos en aquesta mateixa comunitat, i uns altres 66 de probables en altres parts de la península. 

Segons sembla, sis persones d'una mateixa família s'haurien vist afectades per la infecció a la ciutat de Lahr (Alemanya). Tal com s'ha pogut conèixer, un jove sevillà hauria dut productes de la marca 'La Mechá' a la família de la seva parella, per tal de regalar-los productes típics del país. Segons ha pogut explicar a EFE, va comprar el producte el passat 1 d'agost, però no va ser fins al dia 21 que ho van cuinar per un dinar familiar. 

Sis persones, totes d'edats molt diferents

Després de pocs dies després d'haver-la consumit, totes les persones presents en aquell dinar i que van consumir la carn contaminada van començar a presentar símptomes de la infecció. Segons ha explicat el mateix sevillà, els membres més afectats van ser la seva parella, de 43 anys, la seva mare, de 73 anys, els seus tiets, de 31 i 35, i les seves nebodes, de 6 i 3 anys. 

A més, també ha pogut confirmar que totes les persones ja s'han pogut recuperar de l'episodi, encara que la seva parella hagi de seguir encara alguns dies amb el tractament que el metge li va receptar. El mateix sevillà també en va resultar infectat, ja que es va menjar un dels tres paquets que va portar a Alemanya.

També ha volgut afegir que ell va portar diversos productes de la gastronomia espanyola, com pernil salat o oli d'oliva, i també la carn entatxonada, la qual ha confirmat que era de la marca de l'empresa 'Magrudis'; no l'ha relacionat amb cap marca blanca.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari