María, víctima d'un avortament per listeriosi: «Ja no hi havia batecs»

Explica que va consumir la carn entatxonada afectada 15 dies abans que es declarés l'alerta

María Teresa Listeriosis
María Teresa explicava la pèrdua del seu fill per culpa de la listeriosi | Telecinco

María Teresa és una de les joves que ha vist afectat el seu embaràs pel brot de listeriosi i ha patit un avortament. Quan ja feia quatre mesos que estava embarassada, va acudir a l'hospital per malestar. Ella va consumir la carn infectada dies abans que saltessin les alarmes i, per tant, ella no podia intuir el que passaria. Aquesta sevillana ha explicat a 'El Programa de Verano', a Telecinco, que «el mateix dia que vaig ingressar, ja no hi havia batecs a l'ecografia». 

Tot va ocórrer el passat dia 1 d'agost, durant la matinada. En aquell moment, encara no s'havia detectat el brot per listeriosi que desencadenaria, setmanes després, en una alerta sanitària. María explicava que, només quatre dies després del seu ingrés, li van confirmar que es tractava d'una listeriosi, però que no podien conèixer el seu origen. 

«Mala sort»

Segons explica la víctima, la doctora li va declarar que havia tingut la «mala sort» de veure's afectada per una «bestiola que ataca moltíssim a les embarassades, a les persones grans i als nadons». 

Encara que ara ja estigui bé de salut, María Teresa encara està esperant els últims resultats per a comprovar que està recuperada de la infecció. No obstant això, els metges li han assegurat que potser ha d'estar dos mesos més fins que pugui arribar a estar totalment recuperada del tràngol. 

Se sent «impotent amb tot el que ha fet l'empresa»

Després d'aquest mal episodi, María lamenta que ningú abans se n'assabentés que la carn estava en males condicions. Segons explica, va ingerir la carn de la marca 'La Mechá' per primera vegada a casa dels seus sogres, durant un dinar familiar, al final del mes de juny. La segona vegada que ho va fer va ser el 12 de juliol, en un bar de tapes. 

A més, quan a María Teresa li han preguntat quina ha estat la seva reacció a conèixer que l'empresa 'Magrudis', fabricant de la carn entatxonada i la resta de productes que s'han vist afectats per la listeriosi, feia cinc anys que no tenia llicència, ella contestava el següent: «Em sento impotent amb tot el que ha fet l'empresa».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari