Marc Ribas, a Joc de Cartes.

El restaurant de Joc de Cartes que va tancar just després de l'emissió del programa

Can Bufí, que va participar en una edició del programa de Marc Ribas, és ara una casa rural

Joc de Cartes és un dels imprescindibles de TV3. Mai falla, sempre està a l'alçada del que se li demana. Fresc, dinàmic i nostrat. Un còctel inigualable que converteixen el programa presentat per Marc Ribas en una de les joies de la corona de la corpo

D'històries n'hi ha mil. Des de restauradors que no poden reprimir la llagrimeta a d'altres que es tiren els plats pel cap. De Paellas Experience's a a restaurants d'altíssima qualitat. Can Bufí, situat a Llagostera, n'era un d'aquests darrers. Un restaurant refinat, de qualitat i no apte per a tothom: tenia una proposta per a clients de morro fi

Imatge de Can Bufí, a Llagostera.
Marc Ribas i el xef Pol Casadevall, propietari de l'espai, a l'exterior de Can Bufí. | TV3

Fa un any, però, Can Bufí va haver de tancar les seves portes. El restaurant, una masia situada a Llagostera, a la comarca del Gironès, va tancar les seves portes fa poc més d'un any i ara s'ha convertit en una casa rural. Té una capacitat per 20 persones, de les quals 2 s'allotjen en llit supletori, i compta amb una piscina climatitzada. 

El restaurant Can Bufí va participar en una edició del Joc de Cartes a terres gironines, on es buscava el millor espai gastronòmic de cuina creativa. Can Bufí, amb el seu xef Pol Casadevall al capdavant, va quedar tercer, just per darrere del Mas Solà i el Mimolet; i per davant del The Main. 

Imatge del restaurant Can Bufí, a Llagostera.
Imatge del restaurant Can Bufí, a Llagostera. | TV3

Can Bufí és ara una casa rural

El cert és que Can Bufí va fer el pes a Marc Ribas. El xef egarenc li va posar una nota total d'un 7,2 i va valorar el menjar amb un gens menyspreable 7. A més, va considerar que l'espai mereixia un 8 i el preu un altre 7. 

Imatge del restaurant Can Bufi, a Llagostera.
Can Bufí, un restaurant a tot luxe: així era l'interior de l'espai | TV3

Els seus contrincants, però, no el van valorar tant bé. Els restauradors van valorar-lo amb un 6,5 i van explicar que «no van entendre bé» la seva proposta. 

El Sora Experience, de Reus, també va tancar les seves portes 

El Sora Experience, restaurant reusenc que també va participar en el concurs de TV3, també va seguir les passes de Can Bufí. L'espai va tancar just després de l'emissió del Joc de Cartes, en aquest cas, a causa de l'impacte de les restriccions de la Covid-19 en el món de la restauració. 

«Lamentem informar que a causa de la pandèmia, la falta d'ajudes al sector i les limitacions imposades, ens veiem obligats a tancar el local definitivament», van dir.

«El local tanca, però la seva ànima no», van afegir des del restaurant Sora de Reus