Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del caixer exterior del banc Sabadell

El canvi del Banc Sabadell que t'afecta i notaràs ara mateix si n'ets client

Si utilitzes un caixer del Banc Sabadell, et sorprendrà gratament

Pren bona nota perquè el Banc Sabadell ha afegit diverses millores en els darrers temps. Parlem d'aspectes nous pel que fa als caixers automàtics per atorgar-li un millor servei als seus milions de clients.

La veritat és que, des de fa un temps, aquells ja obsolets caixers automàtics del Banc Sabadell van passar a millor vida. I l'entitat financera va pensar que era el moment d'implementar un tipus de màquines més actualitzades i conformes al temps en què vivim.

Sobretot, el seu objectiu era que els caixers fossin còmodes sense descuidar la seguretat, cosa clau en aquest tipus de màquines per retirar diners. L'entitat financera sap com n'era d'important actualitzar els caixers, com estan fent un altre tipus de bancs com el Santander.

Descobreix la gran novetat del Banc Sabadell apostant pel digital

Tot i això, els nous caixers del Banc Sabadell han incorporat des de fa un temps el sistema contactless. Per si no hi estàs familiaritzat, estem parlant d'un sistema amb què es poden executar operacions amb targeta de crèdit o dèbit sense haver-la d'introduir físicament.

Ancià utilitzant el caixer automàtic exterior del banc Sabadell
Bona notícia per als milers de clients del Banc Sabadell | Europa Press

El cas és que retirar els diners és molt més ràpid per als clients i és el gran avantatge d'aquests nous caixers. Amb apropar la targeta al caixer i introduir el codi PIN ja tenim mitja gestió feta. Cal assenyalar que es pot utilitzar una targeta de crèdit, un rellotge, polsera intel·ligent o bé un telèfon mòbil.

Això sí, aquest tipus de sistema es queda curt en alguns casos. I és que no permet ingressar diners i per això cal introduir la targeta al caixer com s'ha fet tota la vida.

Els renovats caixers automàtics del Banc Sabadell que et sorprendran

Des de fa un temps, el Banc Sabadell s'ha posat les piles i no es vol quedar enrere en aquest procés de transició cap a la transformació digital. A més, fa un any que posava en marxa aquesta estratègia digital amb el compte en línia remunerat.

Els clients que s'acosten al món digital han crescut fins al 55% fa un any. Sens dubte, un creixement notable. I és que recordem que abans d'executar aquesta transformació digital, el percentatge gairebé no arribava al 13%.

Porta i caixer exterior de l'oficina del Banc Sabadell
Els caixers automàtics del Sabadell han estat renovats | Europa Press

I fa dos anys, concretament, a l'inici del 2021, els clients digitals de Banc Sabadell brillaven per la seva absència. Doncs amb tot, des de la mateixa entitat estan més que contents pels resultats obtinguts en la transformació digital, perquè cada cop és més notòria.

Per exemple, si ens referim als préstecs al consum, tres de cada quatre vendes es fan de manera digital. Per si no n'hi hagués prou, la venda de targetes d'aquesta manera també ha augmentat arribant prop del 50%, concretament, a un 46%.

Els nous clients digitals pels quals aposta l'entitat catalana

Ara, des de l'entitat financera catalana es busca amb afany que els nous clients de tipus digital tinguin més vinculació amb l'entitat. I és que el Banc Sabadell s'ha posat a treballar amb serietat en aquest assumpte.

La veritat és que actualment aquells clients que contractin un compte en línia rebran una suculenta remuneració. Els pagaran el 2,5% del saldo que tinguin al compte, un compte que no té saldo mínim. Alhora, el saldo màxim permès és de 30.000 €.

I fent els càlculs pertinents, la quantitat que podrien rebre per tenir ingressats els diners en aquest compte arribaria fins als 750 €. Sens dubte, una quantitat elevada en cas que vulguem ficar els nostres estalvis en un compte tan atractiu com el del Banc Sabadell.