Estació Manresa Renfe

Canvi d'horaris a diferents línies de Rodalies a partir d'aquest dilluns

Amb l'arribada de l'estiu i el descens de passatgers es reajusten els serveis de Rodalies de les línies R2, R3 i R4

Fins al 25 d'agost es reajusten les línies R2, R3 i R4 de Rodalies per la disminució de la demanda durant els mesos d'estiu. Aquesta mesura, que ja s'havia pres en estius anteriors, farà que circulin menys trens d'aquestes línies i que l'R7 deixi de circular fins a finals d'agost.  Els trens amb més demanda, en canvi, multipliquen la seva oferta.

Fins el 25 d'agost es modifiquen els serveis de les línies R2, R3 i R4

La línia R2, de Castelldefels a Granollers Centre; l'R3, de L'Hospitalet a Puigcerdà passant per Vic;  i l'R4, de Sant Vicenç de Calders a Manresa per Martorell; reajusten les seves freqüències  per adaptar-la a la demanda en període d'estiu. L'R7, que fa el servei entre Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat, no circularà  en tot l'estiu a causa de la nul·la demanda. Aquesta modificació d'horaris afavoreix també a les línies amb més demanda, ja que augmenta el servei.

Reforços a l'R2 sud, l'R1 i l'RG1 durant els caps de setmana

Com que durant els caps de setmana d'estiu es multipliquen els passatgers que utilitzen Rodalies per anar a la platja, les línies de la costa augmenten la seva freqüència. Per oferir un millor servei, Renfe ha augmentat la circulació de trens en les línies R1, RG1 i R2 durant els caps de setmana i els festius dels mesos de juny, juliol i agost.

Renfe ampliarà el seu servei aquest estiu
Augment de la freqüència de les línies de la costa | Rodalies Catalunya

 

La línia R2, que arriba a la platja de Castelldefels, comptarà amb 20 trens més cada cap de setmana, i la línia R1 tindrà 6 freqüències més entre Portbou i el Maresme. L'RG1, que cobreix d'Arenys de Mar a Calella, també ampliarà la línia amb sis trens de dilluns a divendres fins al 13 de setembre. 

També et pot interessar...