Carrefour llença una oferta de 6.500 llocs de treball per a l'estiu

A Catalunya ja s'ha complert el compromís amb 900 noves incorporacions
Imatge d'una botiga de Carrefour
Carrefour ja ha començat a contractar per a la campanya d'estiu | Cedida

Carrefour també és un dels supermercats que ja es prepara per a l'arribada de l'augment de feina durant els mesos d'estiu i, per aquest motiu, ha llençat una forta de 6.500 ofertes de treball. Tal com han explicat des de la mateixa empresa, l'objectiu és reforçar aquelles botigues ubicades en zones on més augmenta l'afluència de clients durant els mesos de vacances.

 

Per aquest motiu, està previst que a Andalusia es contractin fins a 1.000 persones i, a Catalunya, ja s'ha complert el compromís amb 900. Per la seva banda, a la Comunitat Valenciana, Carrefour ha llençat més de 1.500 ofertes de treball, mentre que a les Illes Balears, Canàries, Madrid, Múrcia i Galícia, és on es concentren gran part de les ofertes de treball.

 

 

Una clara orientació comercial i atenció directa al client

Carrefour busca un perfil en concret que pugui satisfer la demanda dels clients durant aquesta època de pic de feina. En aquest sentit, els potencials dels candidats han de ser una clara orientació comercial i atenció directa al client, així com la capacitat de treball en equip.

 

Referent als llocs de treball que ocuparan els candidats, la majoria es destinaran a les àrees comercials on es té més relació directa amb el client, com les caixes, reposadors de lineals o les secciones d'informàtica i electrònica. Per a formalitzar la candidatura s'ha d'accedir a la borsa de treball que la mateixa empresa té a la seva pàgina web i emplenar els requisits que demanen.

 

Emplenar el formulari de la seva pàgina web

Concretament, a l'espai 'Treballa amb nosaltres', es pot accedir a les ofertes de feina que ja ha llençat la cadena una vegada emplenat el formulari amb la informació personal i curricular del candidat. Tot i que en la majoria de casos no es demana una formació específica, sí que es valora una experiència prèvia en el sector de l'atenció al client. Així doncs, tots els interessats ja poden formalitzar la seva candidatura i esperar ser un dels escollits per a treballar a Carrefour durant els mesos d'estiu.

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari