Continua sense comprador la casa més cara de Catalunya, a Sant Feliu de Guíxols

L'habitatge, de 16 milions d'euros, ja fa un any que està a la venda
La casa més cara de Catalunya, a Sant Feliu de Guíxols | oirealtor.com

 

Avui dia, un dels grans problemes amb els quals es troben els joves a l'hora d'independitzar-se és el preu. Ara mateix, els lloguers són, en molts casos, inaccessibles per a molts joves. Per altra banda, també trobem l'altra cara de la moneda: persones que no tenen cap mena de problema en pagar qualsevol preu pel seu habitatge o, fins i tot, per una segona residència. 

 

El preu de la casa, el gran inconvenient: 16 milions d'euros

Un lloc on podem trobar moltes segones residències, sobretot de persones estrangeres, és a la Costa Brava. Amb un perfil ric, arriben amb la intenció de cercar immobles de luxe per a gaudir d'una segona residència on passar les seves vacances. 

 

En aquest cas, però, trobem una petita excepció. A Catalunya, ara mateix, trobem la casa més cara que, després d'un any a la venda, no troba comprador: un xalet de 16 milions d'euros. Es tracta d'un immoble a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), a la zona de Punta Brava, on també hi resideixen persones amb renom, com ara la baronessa Thyssen.

 

El xalet val 16 milions d'euros i està a Sant Feliu de Guíxols | oirealtor.com

 

Luxoses instal·lacions: des d'un Spa a una sala de ball

Aquesta luxosa i cara casa té més de 1.000 metres quadrats construïts, situada en una parcel·la de 3.200 metres quadrats, amb vistes al mar. Construït amb una barreja de materials de luxe i tecnologia d'última generació, la casa disposa de Spa amb climatitzador, 'infinite pool' amb calefacció, cascades, massatge d'aigua i sistema de control climàtic, càmeres de vigilància i diverses terrasses a totes les bandes de la casa. També compta amb 8 habitacions i 8 banys diferents i, a més, un altre dels aspectes que fa única aquesta casa és la sala de ball i el gimnàs que té instal·lats. 

 

En aquests moments, l'habitatge es troba anunciat al portal 'idealista.com', amb l'ànim de ser comprat per alguna persona amb grans possibilitats econòmiques i gustos exquisits. Encara que no pugui resultar del gust de tothom pel seu disseny, el que no es pot discutir és que es tracta d'una casa d'allò més luxosa i amb tota mena d'instal·lacions per a dur una vida d'allò més extraordinària.

 

Piscina exterior de l'habitatge | oirealtor.com

 

La casa gaudeix d'una cuina de luxe | oirealtor.com

 

 

També et pot interessar...