SER

SER Catalunya consolida el matinal 'Aquí, amb Josep Cuní'

L'emissora trasllada el 'Què t'hi jugues' a franja dels migdies, amplia 'El Balcó' i passa l''Espècies Protegides' a la sobretaula

La SER Catalunya ha iniciat aquest dilluns la nova temporada radiofònica 2019- amb novetats a la programació i noves veus noves. L'emissora consolida el matinal 'Aquí, amb Josep Cuní', estrenat fa un any, i aposta per la franja del migdia amb el 'Què t'hi jugues' de Sique Rodríguez, amb un format d'esports de 12.00 a 13.00 hores.

A les set de la tarda, la periodista Carla Turró es mantindrà al capdavant d''El Balcó', que s'ampliarà a dues hores (de 19.00 a 21.00 hores) i evolucionarà cap a magazín de vespre. Paral·lelament, l''Espècies protegides' d'Òscar Moré canvia d'horari i ocuparà la sobretaula radiofònica (15.20 a 16.00 hores).

Nous col·laboradors

La SER Catalunya també incorporarà nous col·laboradors a l'antena, com Rafael Nadal, Judit Mascó, Gemma Ubasard, Joan Tapia, Anna Cristeto, Marta Alós, Ada Parellada, David Carabén, Lorena Vázquez, Raül Llimós, Joan Poquí, Santi Balmes, Shuarma, Joan Tardà, Joana Ortega, Alberto Fernández Díaz, Santi Millán, José Antonio Ponseti, Álvaro Benito, David Selvas, Najat El Hachmi o Mar , entre d'altres. 

Nova sintonia al 'Què t'hi jugues'

'Què t’hi jugues' manté al capdavant Sique Rodríguez, que conduirà el programa, acompanyat de Lluís Flaquer. Entre els fitxatges d’aquesta temporada hi ha l’exjugador Álvaro Benito i els periodistes Joan Poquí i Raül Llimós, excap d’esports de RAC 1 que torna així a la ràdio.

La nova sintonia, una adaptació de l’èxit de Buhos ‘Transmets energia’, vol reflectir l’esperit amb el qual el 'Què t'hi jugues' inaugura etapa, sense renunciar a seguir dictant l’agenda informativa.  

El programa tindrà vida més enllà de la Freqüència Modulada amb l’emissió, cada dilluns a través de Youtube, d’ ‘El VAR del Què t’hi jugues’, amb la participació d’alguns dels seus col·laboradors veterans més populars. Entrada la tarda hi haurà temps pels esports a ‘La Graderia migdia’ (Dll. a Dv.15.00 a 15.20 hores), a través de les freqüències de la Cadena SER.

  

La SER Catalunya  també manté l'aposta per les transmissions esportives. El periodista Raül Muxach serà el mestre de cerimònies de 'Moguts pel Barça’, amb la narració de Joan Tejedor i els comentaris de Jofre Mateu i Natàlia Arroyo, i també de ‘Moguts per l’Espanyol’, que segueix comptant amb la narració de Francesc Via. 

  

'El Balcó' amplia franja

El programa informatiu més veterà de la SER a Catalunya, ‘El Balcó’, de Carla Turró, amplia aquest curs el seu horari fins a les dues hores  (Dll. a Div. de 19.00 a 21.00 hores), buscant un to més reflexiu i disposat a explicar grans històries.

Amb veus noves com les de Santi Balmes, Santi Millán, David Carabén, Judit Mascó, David Selvas, Najat El Hachmi, Ada Parellada i Mar Coll, que s’incorporen al programa, que també comptarà amb veus experimentades de la política com Alberto Fernández Díaz, Joana Ortega i Joan Tardà.

El Balcó inclou el suplement esportiu ‘La Graderia d’El Balcó’ (Dll. a Div. de 20.30 a 21.00 hores), conduït per Paula Vilaplana, que s’incorpora a la redacció d'esports de la SER a Catalunya provinent del canal Euronews, on era editora.

Aposta per la cultura

Els dos programes de tendències i culturals de SER Catalunya també es revitalitzen. ‘Soroll’ (Dll. a div. de 13.00 a 14.00 hores), amb Màxim Castillo, estarà més present a les grans cites (festivals, concerts, premis i estrenes).

  

A partir de les 13.30 hores, en el tram local del programa, descobriran les històries i els personatges de cada racó de Catalunya. A Barcelona seguirà Màxim Castillo, al Camp de Tarragona amb Jordi Cartanyà, a Girona amb Jordi Altesa i a Lleida amb Maricel Benabarre.

  

Rosa Badia estrena en el seu ‘Tot És Comèdia’ dels migdies de dissabte i diumenge, un espai de viatges amb José Antonio Ponseti, director de ‘SER Aventureros’. L'oferta la completa el programa de gastronomia ‘Deixa’m tastar’, amb Marc Orozco i Xènia Roset  (dissabtes de 13.00 a 14.00 hores).

També et pot interessar...