Els CDR anuncien noves mobilitzacions aquesta tarda a Barcelona

Els Comitès per la República tornaran a sortir al carrer amb la premisa de bloquejar de nou la ciutat comtal

TS
Els CDR tornaran a sortir als carrers de Barcelona | ACN

Els CDR criden a bloquejar de nou Barcelona. Els Comitès per la República continuen amb la seva voluntat de reivindicar la independència i l'amnistia dels polítics catalans i per tercera tarda consecutiva tornaran a bloquejar la Meridiana i Gran Via. 

Els CDR tornen a tallar les vies principals de Barcelona

Així les coses, durant el dia d'ahir els CDR van tallar per segona jornada consecutiva vies importants de Barcelona, com ara l'avinguda Meridiana —en una acció que es repeteix cada nit des del primer dia que es va fer pública la sentència del procés—, l'avinguda Diagonal, la ronda del Mig o la Gran Via. La Meridiana va quedar tallada a l'altura del carrer Fabra i Puig, però també hi havia un tall a la plaça de les Glòries.

D'altra banda, la Gran Via estava tallada en dos punts, a l'altura del carrer Padilla i també a la zona de plaça Universitat, en aquest cas a causa de l'acampada d'estudiants contraris a la sentència del procés instal·lada en aquest punt des de finals d'octubre. La Diagonal es va tallar, com dimarts, a Maria Cristina, i també en aquest lloc es va bloquejar la ronda del Mig.

Chacón reconeix que els talls alteren l'economia i demana «no generar alarmes»

La consellera d'Empresa, Àngels Chacón, ha reconegut que els talls de carreteres «alteren» l'economia però ha reivindicat que «no es pot fer com si no passés res». «Això és obvi i evident», ha dit en declaracions a 'RAC1' en ser preguntada sobre si hi ha afectació. Ha afegit que són «alteracions temporals» i que afectarien més si s'allarguen «moltíssim».

Per a Chacón, caldrà «combinar» aquest dret a la protesta amb els interessos econòmics. Als empresaris els ha assegurat que la trobaran «100% proactiva a l'hora de defensar els interessos econòmics». D'altra banda, ha reclamat no generar «més alarmes» després de les paraules del president de Seat, Luca de Meo, i ha dit que està en contacte permanent tant amb Seat com amb Volkswagen.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari