Celsa inverteix 19 milions d'euros en la seva planta del Vallès Occidental

La companyia ha obert una setena línia de fabricació per flexibilitzar la fàbrica de Castellbisbal i augmentar la gama de producte

La companyia ha invertit 19 milions d'euros per flexibilitzar la fàbrica vallesana
La companyia ha invertit 19 milions d'euros per flexibilitzar la fàbrica vallesana | Twitter (@CelsaGroup)

Celsa ha invertit uns 19 milions d'euros en una setena línia de fabricació a la planta que té a Castellbisbal (Vallès Occidental). L'objectiu de la inversió és augmentar la gama de producte llarg, amb un nou producte semielaborat, així com incrementar la flexibilitat de la planta. Paral·lelament, l'empresa pertanyent al grup Celsa Ferimet ha adquirit dues noves plantes de reciclatge, una de les quals a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i la segona a Biscaia.

La nova planta de Caldes funcionarà com a proveïdora de matèria prima per al centre de Ferimet a Granollers. Aquestes operacions s'han fet amb l'objectiu de continuar en la integració vertical i estar presents en tota la cadena de subministrament de l'acer. Tant la compra de les noves plantes a través de Ferimet com l'obertura d'una setena línia de producció a Castellbisbal s'emmarquen en el Pla de Negoci 2016-2021.

Incorporaran un nou producte al catàleg

El director general de Celsa Barcelona, Carlos Día, ha destacat el valor estratègic del projecte, ja que la posada en marxa de la nova línia de producció a Castellbisbal «s'emmarca en l'estratègia de futur de l'organització» i ha posat en valor que gràcies a aquesta s'incorporarà un nou producte al catàleg de perfils estructurals de l'empresa. «Reforçant així la nostra visió de ser líders en solucions per al client arreu de l'acer», ha apuntat.

Per la seva banda, el 'Melt Shop Head', Oscar Cubiñá, ha assegurat que el desenvolupament de la setena línia de producció ha estat «tot un èxit» i ha assegurat que és «una iniciativa de gran valor estratègic per al futur de la companyia». La Unitat d'Acer de Celsa Barcelona s'encarrega de la fundació de la ferralla per a l'elaboració dels productes d'acer. El 2018, el grup va facturar 4.253 milions d'euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari