Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i al capdavant una dona alegre assenyalant i una cartera amb bitllets d'euro

La ciutat a prop de Barcelona que busca treballadors i ofereix casa gratuïta

Aquesta ciutat costanera ofereix una oportunitat única per als que busquen estabilitat laboral i un habitatge gratuït

Si busques feina i t'agradaria mudar-te a una ciutat amb encant a prop de Barcelona, aquesta notícia és per a tu. Tarragona, coneguda per la seva rica història romana i la seva impressionant costa, és a la recerca de treballadors.

Però hi ha alguna cosa més que fa que aquesta oferta sigui encara més atractiva: s'ofereix allotjament gratuït! Sí, has llegit bé. La ciutat de Tarragona no només necessita empleats, sinó que també proporciona habitatge gratuït als nous residents.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de Tarragona i al capdavant una dona somrient i assenyalant
Tarragona ofereix feina per a dues persones i habitatge gratuït | Dean Drobot, Getty Images, Vladislv Zolotov

Tarragona, la joia a prop de Barcelona que busca treballadors

Tarragona, ubicada a uns 100 quilòmetres al sud-oest de Barcelona, és una ciutat costanera famosa per les seves ruïnes romanes, les platges daurades i la seva vibrant vida cultural. Aquesta ciutat, que combina a la perfecció la modernitat amb la història, ha llançat una iniciativa per atraure nous treballadors, segons ha informat Noticias Trabajo.

Actualment, Tarragona està buscant dos treballadors per exercir-se com a empleats de servei domèstic intern i, per atraure els millors candidats, ofereix un habitatge gratuït com a part del paquet d'ocupació.

Què implica el treball de servei domèstic intern?

El treball de servei domèstic intern a Tarragona implica una varietat de tasques domèstiques que inclouen la neteja, la cuina, la cura de la llar i, en alguns casos, la cura de nens o persones grans. Aquest tipus de feina és ideal per a persones que gaudeixen de mantenir una llar en ordre i que se senten còmodes vivint al lloc de treball.

L'oferta de Tarragona, publicada a través del portal Indeed, està oberta a candidats amb experiència prèvia al sector, cosa que garanteix que els seleccionats puguin complir amb les expectatives i les necessitats de l'ocupador.

Muntatge amb una casa en miniatura, una mà subjectant una clau i diversos bitllets de 100 euros al davant
Aquesta feina ofereix, a més d'un sou, un habitatge gratuït | Superohmo, kstudio

Requisits per optar a aquesta feina

Per ser elegible per a aquesta posició, els candidats han de complir certs requisits. En primer lloc, cal tenir experiència en el sector del servei domèstic, preferiblement en rols similars de treball intern.

L'experiència demostra que els candidats estan capacitats per fer servir les diverses tasques de la llar de manera eficient i autònoma. També caldrà que tots dos candidats tinguin més de 30 anys o els papers en regla.

Triar Tarragona com la teva pròxima destinació laboral té múltiples avantatges. A més de l'oferta d'habitatge gratuït, la ciutat ofereix una inigualable qualitat de vida. Amb el clima mediterrani, una rica oferta cultural i una vibrant escena social, Tarragona és el lloc perfecte per a aquells que busquen equilibrar la feina i el plaer.

A més, la proximitat a Barcelona permet gaudir de la vida de la gran ciutat mentre es viu en un entorn més tranquil i assequible.