Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una oficina del SEPE i al capdavant un home assenyalant un ordinador content i un feix de bitllets de 50 euros

Les noves ofertes del SEPE per treballar aquest estiu amb sous de 2.300 euros

Amb sous competitius, aquestes posicions són una bona opció per als que busquen feina aquest estiu

Amb l'estiu a la cantonada, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha llançat una sèrie d'ofertes de feina molt atractives, amb sous que poden arribar fins a 2.300 euros mensuals.

Aquestes oportunitats cobreixen una àmplia gamma de sectors, des d'hostaleria fins a logística, i el millor de tot és que moltes no requereixen ni experiència prèvia ni estudis específics.

Un jove llegint els cartells informatius exposats en unes oficines del SEPE
El SEPE ha llançat noves ofertes de feina per aquest estiu | Europa Press

El SEPE llança ofertes de feina per a tots els gustos

El SEPE ha publicat recentment milers de vacants a través del seu portal 'Empléate', dirigit a persones que busquen feina a tot Espanya.

Aquestes ofertes inclouen tant contractes temporals per a la temporada estiuenca com a posicions més estables amb contractes indefinits. Entre les més destacades del SEPE per a aquest estiu, trobem una gran diversitat de llocs de feina amb atractius sous.

Si gaudeixes del contacte amb el públic i prefereixes treballar en un ambient dinàmic, les vacants de cambrer són una excel·lent opció. Actualment, hi ha nombroses oportunitats a tot Espanya, amb sous que poden arribar fins a 2.300 euros mensuals. El millor de tot és que, en molts casos, no es requereix experiència prèvia, cosa que facilita l'entrada al mercat laboral per a aquells que busquen la seva primera feina o volen canviar de sector.

Imatge de fons d'un cartell d'una oficina del SEPE amb una dona amb gest d'aprovació
El SEPE ofereix diverses ofertes per treballar aquests mesos d'estiu | Europa Press, andres barrionuevo lopez

Per als qui tenen habilitats en treballs manuals, el SEPE ofereix diverses posicions a l'àrea de fusteria. Els salaris per a aquests llocs poden arribar fins a 24.000 euros anuals.

Tot i que algunes ofertes poden requerir experiència prèvia, moltes estan obertes a persones amb formació bàsica a l'ofici. Aquestes oportunitats permeten als candidats aplicar i desenvolupar les seves habilitats en un entorn professional.

Les ofertes per a xofers són variades i abasten la conducció de diferents tipus de vehicles, des de taxis fins a camions. Els sous en aquest sector depenen del tipus de vehicle i del nivell de responsabilitat del lloc, amb salaris que poden assolir fins a 2.000 euros mensuals. Aquest tipus de feina és ideal per als que gaudeixen de la conducció i desitgen una feina amb bon sou.

El creixement dels serveis de lliurament ha generat una gran demanda de repartidors. Aquests treballs solen oferir horaris flexibles, cosa que els fa ideals per a aquells que busquen compaginar la feina amb altres responsabilitats o activitats.

Oficina d'ocupació del SEPE a l'exterior
Aquestes oportunitats demostren l'àmplia varietat de llocs de feina disponibles a través del SEPE | SEPE

Els sous per als repartidors varien entre 1.800 i 2.300 euros al mes, depenent de la càrrega de treball i l'horari. Aquesta opció és especialment atractiva a l'actual economia de lliurament ràpid i comerç electrònic.

Requisits i com postular-se

El gran avantatge de moltes d'aquestes ofertes és que no requereixen experiència prèvia ni estudis formals, cosa que les fa accessibles per a una àmplia gamma de candidats. Tot i això, alguns llocs més especialitzats, com els de fuster o xofer, poden demanar una mínima formació o la possessió de llicències específiques.

Per postular-se a aquestes ofertes, els interessats han de registrar-se al portal 'Empléate' del SEPE. El procés és senzill i permet als usuaris filtrar les ofertes segons les seves preferències, com ara el tipus de contracte, la jornada laboral o la ubicació geogràfica. Un cop registrat el compte, pots pujar el teu currículum i aplicar directament a les ofertes del teu interès.

A més de l'atractiu salari, moltes d'aquestes posicions ofereixen beneficis addicionals, com ara la possibilitat de contractes indefinits, bonificacions i la conciliació entre la vida laboral i personal.

En particular, les feines en sectors com l'hostaleria i la logística estan dissenyades per atraure treballadors temporals que busquen guanyar uns bons diners durant la temporada alta d'estiu.