Primer pla de Jordi Évole

Colau i Évole dinen plegats a Barcelona en plena negociació per l'alcaldia

Periodista i alcaldessa mantenen una molt bona relació

L'alcaldessa barcelonina, Ada Colau, i el periodista català, Jordi Évole, es van trobar ahir per dinar junts en un restaurant situat a la plaça de la Barceloneta. Els dos van compartir tot un seguit de tapes, l'especialitat del bar L'Òstia, durant el dinar que va durar ni més ni menys quatre hores. Era poc més d'un quart de set quan periodista i alcaldessa s'acomiadaven.

Just a la sortida, Colau va ser abordada per una clienta del bar que en veure-la i reconèixer-la va aprofitar per demanar-li que li solucionés un problema personal. Un cop ha tingut les dades necessàries per consultar el tràmit l'alcaldessa s'ha acomiadat de la dona amb un petó i una abraçada, segons informa 'TOT Barcelona'.

Évole, influent en l'àmbit polític

El periodista s'ha convertit en una persona  molt activa, a través de les xarxes socials, en temes d'àmbit polític  a més d'haver entrevistat a diversos polítics en el seu programa 'Salvados' de La Sexta. També ho és per la seva proximitat amb l'alcaldessa Ada Colaua qui ha mostrat molt de suport  a través dels mitjans de comunicació.

Tal com recull el mitjà citat anteriorment, el periodista publicava un article d'opinió a 'La Vanguardia' on parlava del pas de Colau per l'alcaldia tot assenyalant: «Aquest és un article que no destil·la bilis contra Ada Colau».

Temps de pactes a l'ajuntament

La trobada s'ha produït tot just enmig de les jornades on s'estan realitzant i debatent els pactes entres les diferents formacions polítiques per decidir qui governarà finalment la ciutat de Barcelona el pròxim 15 de juny. Ara per ara, Colau es troba amb dues propostes: un pacte de govern amb ERC i PSC o bé un pacte entre socialistes i Valls. 

Dijous, va insistir a fer un pacte de govern formant un tripartit d'esquerres, amb ERC i PSC, tot assegurant que es tracta d'un «acord unànime» entre els comuns.  D'altra banda, el PSC pressiona a Colau perquè acordi un govern amb el vot de la candidatura de Manuel Valls però «sense condicions».

També et pot interessar...