Colonial ven a la immobiliària Prologis la seva cartera logística per 425 milions d'euros

L'acord consisteix en la cessió de 18 actius logístics que sumen 473.000 metres quadrats

L'acord pactat entre les dues companyies inclou la cessió de 18 actius logístics | Cedida

La multinacional catalana Colonial ha venut la seva cartera logística a la firma immobiliària Prologis. Les dues companyies han anunciat un acord per a la cessió de 18 actius logístics que sumen 473.000 metres quadrats a Barcelona, Madrid i Guadalajara.

De moment, però, Prologis ha comprat 11 immobles de 314.000 metres quadrats i té opció de compra per 7 més, de 159.000 metres quadrats, en els pròxims tres trimestres.

La venda s'ha tancat per 425 milions d'euros

Fonts del sector han apuntat que la venda s'ha tancat per 425 milions d'euros. Prologis reforçarà d'aquesta manera la seva presència al llarg de l'autopista A-2 que connecta Madrid i Barcelona, «el principal corredor logístic» de la península Ibèrica, ha apuntat el vicepresident sènior i director general de Prologis a Espanya, Gustavo Cardozo, en declaracions recollides en un comunicat.

D'altra banda, el conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, ha assegurat que l'operació permetrà concentrar-se en el seu principal negoci: l'immobiliari d'oficines a Madrid, Barcelona i París.

També et por interessar...


Comentaris

envia el comentari