Neymar

Continua l'estira i arronsa del Barça i el PSG per Neymar

Els parisencs haurien refusat l'oferta que incloïa Dembelé i Rakitic | El central francès Todibo entra a l'operació

Aquest passat dimecres a la nit,  el PSG hauria pres la decisió de dir no a la darrera oferta del Barça per Neymar. Així ho ha comunicat l'emissora radiofònica francesa RCM Sport, la qual ha citat com a font una persona directament implicada en la negociació per part del club francès.

D'aquesta manera, segons ha explicat aquest mitjà, la negativa cap al club català ve simplement, perquè els parisins no s'haurien mogut de la seva posició econòmica inicial; arribant a afirmar que «ells saben el que volem des del principi, i segueixen molt lluny».

D'altra banda, 'Deportes Cuatro' ha fet pública 'oferta que el Barça hauria realitzat:  170 milions d'euros a plaços, a més de l'opció del traspàs de Rakitic i la cessió de Dembelè. Una opció que no hauria convençut al club Francès, que 

Todibo entra a l'operació

A més, aquesta mateixa font d'RCM ha pogut explicar que el PSG no té temps per a poder arribar a un acord  amb els jugadors que el Barça els ha ofert a canvi de Neymar abans del pròxim dilluns 2 de setembre, dia en el qual finalitza el mercat de fitxatges d'estiu. Motiu pel qual el FC Barcelona, només podria aconseguir el jugador brasiler millorant l'oferta econòmica.

Tot i aquesta informació, les darreres notícies sobre l'operació Neymar apunten que Bartomeu hauria inclòs el central francès Todibo a les negociacions; una jove perla que interessaria als parisencs. Tot plegat una oferta que quedaria a hores d'ara en 130 milions, Rakitic, Dembelé i Todibo; el serial Neymar encara no ha acabat.

El Barça ha ofert 170 milions d'euros, a més de Rakitic i Dembelè | CatalunyaDiari.cat

 

El Barça ja ha fet bastants ofertes al llarg de la seva negociació amb el club parisenc. La que més transcendència ha tingut ha estat la firma per una cessió de Neymar, amb opció a compra per 160 milions d'euros. En canvi, el PSG demana molt més:  200 milions d'euros per la seva compra, a més que aquests diners els hi siguin transferits de manera immediata.

El Madrid, una incògnita per aquesta negociació

De moment,  es desconeix que el Madrid hagi fet alguna oferta al PSG. El que si se sap és que des de París tenen al cap, com a última opció, oferir Neymar ells mateixos al club blanc. Els madrilenys s'han mantingut distanciats d'aquestes negociacions, ja que, segons sembla, haurien estat observant des de la llunyania tot el que passava amb l''Operació Neymar'. Des de Madrid,  neguen qualsevol mena d'interès pel jugador brasiler, però s'haurà de veure si finalment reben aquesta trucada, quina serà la seva resposta.

També et pot interessar...