Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Begoña Gómez i Pedro Sánchez en la Fira del Llibre

Pluja de crítiques a 'El Mundo' per un comentari sobre la dona de Pedro Sánchez

Descriuen Begoña Gómez com el seu «accessori»

Polèmica a les xarxes socials amb el portal de crònica rosa de 'El Mundo', 'La Otra Crónica (LOC), després de les descripcions que han fet servir en els peus de foto que acompanyaven la seva galeria d'imatges dels Premis Goya.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Per exemple, en una imatge on sortia el president del govern, Pedro Sánchez, durant la gala, es podia llegir el comentari: «Feliç entre gent que sap que no l'esbroncarà. Amb el pin Agenda 2030 contra el canvi climàtic, però sense el nostre accessori preferit: la seva esposa Begoña».

Referir-se a Begoña com a «accessori» no ha sigut l'únic comentari polèmic, també descripcions com: «Tenint en compte que deu ser dificilíssim vestir-se si tens aquesta talla, va súper bé» en referència a Icíar Castro o «Doncs està molt bona aquesta noia, s'ha recuperat molt bé del part. És carn de revista femenina, i del cor, gràcies al seu romanç amb un futbolista» parlant sobre Sara Sálamo, entre d'altres.

Reacció instantània per part dels usuaris

Les reaccions davant aquests comentaris masclistes i grassofòbics no s'han fet esperar, i tant rostres coneguts com usuaris anònims han criticat que una persona que es descriu com «periodista i escriptora» pugui escriure una cosa així i que un diari amb el prestigi de 'El Mundo' pugui acceptar que es publiqui.

Després de veure's immersos en aquesta polèmica, 'El Mundo'  ha modificat algunes de les crítiques més fortes, però els usuaris ja havien fet captura de tots els comentaris prèviament. A més, creien que no era suficient el que havien canviat, ja que gairebé tots els textos tenien alguna escrita que no tocava.

També et pot interessar...